Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk :Is optreden advocate Stevens belangenvermenging?
10 juni 2009
Eerste Schepen Begijnendijk aanwezig op OCMW Raad.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 620.800
Ternat / Begijnendijk 10 juni 2009.
Geplaatst 11:51 10/6/2009
Specifieke bezoekers op dit item 21:00 11/6/2009 : 110

De "Waarheid",gehele "Waarheid" en niets anders dan de "Waarheid" ...
... maar de "Meester" loog.

In Het Laatste Nieuws van vandaag is Lisette Verbeeck van mening dat het geen probleem is dat Patricia Stevens, 1e Schepen van Begijnendijk en dito toezicht houdend op de werking van het OCMW, haar in dit dossier verdedigt.

OCMW Raad.
Het is niet alleen Erik Verbeeck die onderwerp van klacht is maar ook
de verantwoordelijke uitgever van Morsum Magnificat -MORSE-Press VOF- en diens zaakvoerder, die drie partijen zijn gedagvaard. Van zowel de zaakvoerder van de verantwoordelijke uitgever als van Erik Verbeeck zijn er nog dossiers waarover het OCMW van Begijnendijk moet beslissen en waarbij Patricia Stevens tijdens de Raadsvergaderingen aanwezig is en waarvoor zij dus haar betaalde invloed kan laten gelden.  Er zijn ook vergaderingen waar Lisette Verbeeck als Voorzitter fungeerde en de verslagen ondertekende, ook dát roept vragen op.

Dossiers.
Het OCMW van Begijnendijk gebruikt/misbruikt ook stukken van andere
misnoegde cliënten die MORSE-Press VOF eerder inschakelden. Uit het dossier blijkt ook dat het OCMW permanent poogt om de bronnen van Erik Verbeeck te achterhalen en zodra ze dat weten worden die bronnen aangepakt. In één geval van een visueel gehandicapte cliënt van het OCMW is dat al gebeurd. Erik Verbeeck en de verantwoordelijke uitgever zullen aten onderzoeken, of Patricia Stevens van dat dossier kan afgehaald worden.

Klachten.
Erik Verbeeck zal ook nog stukken toevoegen waaruit zal blijken dat
Patricia Stevens tijdens haar OCMW Voorzitterschap, zich mogelijk schuldig heeft gemaakt aan "schuldig verzuim", daarvoor wordt zelfs overwogen om klacht in te dienen tegen advocaat Stevens, in dat geval zal het moeilijk worden dat dossier nog te behartigen.

Vriendin.
In Morsum Magnificat werden, na het checken van de bronnen, tot zelfs
een interview met de weduwe van wijlen Béreke Verhaegen, artikels gepubliceerd waarbij Erik Verbeeck, Lisette Verbeeck als "vriendin" van Verhaegen beschreef, Lisette Verbeeck geeft daar haar eigen interpretatie aan, basis waarop ze eerst tot twee keer toe, bij "hun" politie klacht indiende en later met Burgerlijke Partijstelling als OCMW en ten persoonlijken titel. Daar waar Erik Verbeeck het in zijn artikel nog minimaliseert, gaat een bron in een e-mail die aan Erik Verbeeck werd gestuurd een stuk verder -inzet-.

Vriendin ....

Intimidatie.
Voor het OCMW van Begijnendijk is het advocaat Johan Hendrickx die
optreed, het is met die advocaat dat het OCMW vier zaken op een rij, tot en met Hoger Beroep te Brussel tegen Erik Verbeeck verloor, zelfs door gebruik te maken van flagrante leugens, verloor. Het verkondigen van die leugens leverde advocaat Hendrickx een klacht op bij de Leuvense stafhouder. 
Een andere
reden waarom Lisette Verbeeck beroep doet op Patricia Stevens, is dat Stevens in Begijnendijk op sommige mensen nog indruk kan maken, een recent voorbeeld daarvan is de zaak van Rosa L. waar, zodra het OCMW ervan op de hoogte was dat deze persoon met de redactie contact had gehad,  men ingreep en de gemakkelijke prooi bewerkte. Maar het interview dat Morsum Magnificat voordien met Rosa L. had werd met diens akkoord ingeblikt, Rosa ondertekende ook een opdracht om haar grieven tegen het OCMW van Begijnendijk aan te pakken.

De Raadkamer heeft tijdens de zitting van 5 juni 2009, op verzoek van de gedaagden, de zaak uitgesteld tot 28 september 2009.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVDS ©
www.morse-press.be 1740 Ternat

Laatste update ( 11 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.