Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932728





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Heist-op-den-Berg : Nieuwe locatie vzw Den Draai.
09 juni 2009
Voorzitter Dirk Van Noten spraak voor zijn beurt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 620.500
Ternat / Heist-op-den-Berg 9 juni 09.

Nieuw lid RVB van Open School komt niet in het Staatsblad, waarom niet?

Geheimzinnigheid.
Het moet blijken dat wat in Gazet Van Antwerpen van 27 mei 2009 ivm de locatie is geschreven, op zijn minst voorbarig is geweest, bij Open School te Heist-op-den-Berg weet men ook niets van een buurtfeest. Dat er vormingscursussen georganiseerd worden is tijdens de Raad Van Bestuur wel goedgekeurd, maar daarover zijn nog geen details bekend.
 
Staflid "Open School" Mechelen bij vzw Den Draai.
Het zou ook blijken dat medewerkers van Open School al genoeg overuren hebben staan en er activiteiten als een buurtfeest, echt niet bijgenomen kunnen worden, we hebben wel wat anders te doen, klinkt het.  Recent is staflid van Open School -Kathrien Heylen- bij de vzw Den Draai toegetreden, die spreekt de klachten van het personeel omtrent de overuren ten stelligste tegen, probeert eerst onze bronnen te ontfutselen en vervolgt :"als er problemen zijn met overuren, moet men dat niet aan journalisten vertellen".

Locatie te Schriek.
Ondanks dat de Gazet van Antwerpen reeds op 27 mei 2009, bij monde van Dirk Van Noten, Voorzitter van Den Draai, gewag maakte van een nieuw onderkomen dat Den Draai zou krijgen in het oud gemeentehuis van Schriek, staat dit item pas vanavond, als toegevoegd punt, geagendeerd op de gemeenteraadszitting van Heist op den Berg. Hier heeft duidelijk iemand voor zijn beurt gesproken.

Kansarmen.
Hoe dan ook is de houding van de Voorzitter van vzw Den Draai, Dirk Van Noten, wat deze redactie betreft in strijd met art. 3 van de statuten van de vzw en dat hebben wij aan Kathrien Heylen dan ook duidelijk gemaakt.

Wordt vervolgd.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 10 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.