Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932625





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk:Behandeling klacht OCMW en Voorzitter uitgesteld-Update1
05 juni 2009
Ex Voorzitter Begijnendijks OCMW Stevens verdedigt Lisette Verbeeck.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 618.300
Ternat / Begijnendijk 5 juni 2009.
Specifieke bezoekers op dit item 18:00 6/6/2009 : 80

--- Update 1 10:45  6/6/2009
De confrontatie.
In de journalistieke deontologie staat dat journalisten politici, die in hun maatschappelijke functie niet goed functioneren mogen volgen, dat is wat Erik Verbeeck, na klachten van OCMW cliënten heeft gedaan. Dat een politicus in haar / zijn maatschappelijke functie niet goed functioneert, kan een bepaalde reden hebben, deze redactie meent die reden voldoende onderzocht te hebben en publiek te kunnen maken.
Als Lisette Verbeeck via één of andere weg confrontatie wenst met onze getuigen, dan komt dat neer op een poging om ons onze bronnen te ontfutselen, wat wij pertinent weigeren, maar eerstdaags publiceren wij een confrontatie, uiteraard hebben wij uit dat schriftelijk bewijsstuk, alle sporen die naar de bron kunnen verwijzen, gewist.

--- wijziging 23:00 5/6/09
OCMW Begijnendijk én Voorzitter Lisette Verbeeck dienden beiden afzonderlijk klacht in tegen de zaakvoerder en Erik Verbeeck van Morse-Press vof.
Vandaag werd de klacht voor de Raadkamer te Leuven behandeld.

Deze brief  ² had de faling van VeBo Electroadvies bvba voor gevolg maar het Parket van Leuven vervolgde niet! -toch gaat het over dezelfde personen-.
² Politieke afrekening?

Ongebruikelijk.
Lisette Verbeeck heeft als advocaat voor Patricia Stevens gekozen,nogal wiedes Stevens is ook Eerste Schepen in Begijnendijk en óók toezichthoudend Schepen op het OCMW van Begijnendijk !  Advocaten die wij over dat optreden consulteerden, vinden dat hoogst ongebruikelijk.

Een stuk verkiezingspropaganda van
Patricia Stevens.


Links : Patricia Stevens, ex Voorzitter OCMW Begijnendijk, advocaat, toeziend Schepen voor het OCMW, aanwezig op de vergaderingen over OCMW dossiers van gedaagden, verdedigt nu Lisette Verbeeck.
Rechts : Lisette Verbeeck huidig Voorzitter OCMW diende persoonlijk klacht in tegen de zaakvoerders van Morse-Press VOF, pittig detail, de personen waartegen klacht werd ingediend waren in de periode waarvoor klacht werd ingediend, ook cliënten van dat OCMW!!


Uitgesteld.
Omdat er in extremis in de vordering wijzigingen werden aangebracht, die MORSE-Press VOF vóór de zitting niet kon inkijken, werd uitstel gevraagd. MORSE-Press VOF en haar zaakvoerders verschenen zonder advocaat en dienden het op te nemen tegen twee advocaten, zijnde, de huisadvocaat van Begijnendijk -Johan Hendrickx uit Bierbeek- en Patricia Stevens uit Begijnendijk. Op verzoek van MORSE-Press VOF werd de zaak verdaagd naar 28 september 2009.

Jacht.
In 2005 was de burgemeester van Begijnendijk mede ondertekenaar van een belasterende brief die aan 309 burgemeesters in Vlaanderen werd gestuurd, daardoor ging VeBo Electroadvies bvba uit Begijnendijk, één van de drie in België bestaande gespecialiseerde bedrijven voor de verwijdering van radioactieve opvangers voor bliksem, failliet. De klacht die VeBo Electroadvies bvba kort daarop indiende, werd door het Parket te Leuven geseponeerd !  Ondertussen werd een burgerlijke zaak in gang gezet.
Door de faling werd de zaakvoerder werkloos en klopte bij het OCMW van Begijnendijk aan dat weigerde aan haar wettelijke verplichtingen te voldoen.  Vier keer werd het OCMW van Begijnendijk door de Arbeidsrechtbank -Leuven en Brussel- veroordeeld, ook toén deed het OCMW van Begijnendijk beroep op advocaat Johan Hendrickx.
Er is sinds 2005 door Begijnendijk een regelrechte heksenjacht aan de gang en daarvoor worden alle vuile middelen ingezet, de burgemeester maakte zich in augustus 2008 nog schuldig aan laster, brood- en eerroof met een faling als gevolg -zie brief-.

Publicaties.
De publicaties via Morsum Magnificat, waarvoor Lisette Verbeeck en het Begijnendijks OCMW klachten plaatsten, hadden betrekking op klachten die door cliënten omtrent de werking van het OCMW van Begijnendijk aan de redactie werden geuit, die klachten dienden door de redactie van Morsum Magnificat beaamd, alles wat werd gepubliceerd kan met bewijsmateriaal gestaafd worden. Morsum Magnificat heeft weliswaar een scherpe maar objectieve weergave van de feiten gepubliceerd, maar uiteraard, de waarheid kwetst.

Bewijzen.
In Morsum Magnificat 167 van juli 2009 publiceren we bewijsmateriaal rond het verhaal rond Lisette Verbeeck en wijlen Bèreke Verhaegen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
JVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat 

Laatste update ( 08 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.