Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926538





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Procureur des Konings Leuven klant in het Volkscafé van Dirk Claes.
27 mei 2009
Dirk Claes -CD&V- : Poging tot aantasting scheiding der machten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 614.000
Ternat / Leuven 27 mei 2009.

Laster en eerroof II , poging tot aantasten scheiding
der machten door CD&V burgemeester Dirk Claes.

Na 23 maart 2005 ontvangen alle Vlaamse Burgemeesters, 309 in totaal, een omslag met het embleem van het Parlement, een embleem en het portvrijdom wordt door Senator Dirk Claes schromelijk misbruikt voor eerroof en laster. De brief mist haar doel niet, het geviseerde bedrijf dat haar opdrachten uit die sector moet verwerven, gaat failliet.

Het formeel bewijs 1: verlies van opdracht van de Stad Diest. niet alleen Dirk Claes is daarvan de oorzaak, maar ook Begijnendijk, dit was niets minder dan broodroof.

Het formeel bewijs 2: misbruik als Parlementslid van gratis portkosten om lastercampagne naar 309 Vlaamse burgemeesters op het getouw te zetten, hier de
omslag van de Stad Diest.

Het formeel bewijs 3: Poging tot aantasten van de scheiding der machten door CD&V burgemeester Dirk Claes, de inhoud van de brief aan de Procureur -klant in het café van Dirk Claes!- raakt kant noch, wal en werd met een 75 bladzijden tellende persnota volledigd ontzenuwd, de brief van Dirk Claes was laster en eerroof. 

Parket Leuven : geen bewijs ...

Persconferentie van 1 maart 2007
Persmap 75 bladzijden -nog te verkrijgen op aanvraag-

Procureur des Konings Leuven klant in café van Dirk Claes.
Uit diverse bronnen vernemen wij dat de heer Ivo Carmen klant is in het café van Dirk
Claes te Wezemaal, ook de naam van een magistraat van het Federaal Parket wordt als klant van dat café genoemd. In het kader van een bepaald dossier wordt de vraag gesteld
aan de Hoge Raad voor de Justitie.
In haar brief van 14 januari 2008 schrijft de Hoge Raad voor de Justitie dat de Leuvense
Procureur des Konings, Ivo Carmen, inderdaad klant is in het volkscafé van Dirk Claes en
vervolgt :
" ... de procureur bevestigt dat hij een paar maal het door u genoemde
volkscafé te Wezemaal heeft bezocht. Hij ontkent echter ten stelligste dat hij er overleg heeft gehouden met de burgemeester en stelt zelfs dat hij de heer Claes enkel beroepshalve kent ..." einde citaat.

Compromitterende brief van Dirk Claes.
Als een burgemeester een Procureur beroepshalve wil spreken, dan begeeft de
burgemeester zich naar het justitiepaleis, als een Procureur het nodig acht om een burgemeester beroepshalve te spreken dan gaat deze naar het gemeentehuis. Een Procureur mag uiteraard op cafébezoek, óók bij Dirk Claes, maar als Dirk Claes een soort familiaire brief naar diezelfde Procureur des Konings gaat schrijven, dan wordt het toch wel iets anders.
Na de belasterende en eerrovende brief aan alle burgemeesters -309- in Vlaanderen,
schrijft Dirk Claes op de koop toe twee maanden later ook nog een gelijkaardige brief aan de heer Ivo Carmen, weer laster, eerroof, leugens en bewijs van de haat tegen het Vlaams Belang.

Leugens.
Het draait rond de illegale aanwezigheid en de illegale verwijdering van een gevaarlijk en
kankerverwekkend radioactief element van de basisschool te Wezemaal, die informatie is correct, het toestel heeft er ooit gestaan en Dirk Claes kan geen bewijs voorleggen dat het gevaarlijk tuig legaal verwijderd, verpakt, vervoerd en voor verwerking via NIRAS is aangeboden, het verslag van Techni-Test is ter zake niet relevant, het bewijst dat er wel degelijk een toestel heeft gestaan, wat Morsum Magnificat ook openbaar maakte. Het oorzakelijk verband met de dood van de twee kinderen van zes jaar, werd door de afdeling Vlaams Belang van Rotselaar gelegd, dat kan Dirk Claes niet in de schoenen van Morsum Magnificat noch van de journalist schuiven.

Perskaart.
Hoe Dirk Claes liegt tegen de Procureur blijkt uit de slotalinea van de brief, Dirk Claes
was in het kader van Morsum Magnificat meer dan voldoende op de hoogte van de persactiviteiten, Dirk Claes was aanwezig tijdens de Commissie Binnenlandse Zaken, onderwerp waarover in Morsum Magnificat zelfs een artikel is gemaakt. Op die dag werd er een extra controle door de Voorzitter van de Commissie uitgevoerd op de persdocumenten, Dirk Claes heeft dat met eigen ogen gezien.
Is het de gang van zaken om brieven aan Procureurs te schrijven om iemands perskaart
na te trekken, er zijn buiten de beroepsjournalisten, nog meer dan 8.000 andere journalisten in België! 

Dirk Claes vroeg de Procureur des
Konings te Leuven naar de bekende weg!



Dirk Claes was op die dag aanwezig en werd door Morsum Magnificat zelfs gefotografeerd, als Volksvertegenwoordiger had Claes -CD&V- gemakkelijk via de persdienst van de Kamer kunnen vragen of Erik Verbeeck als pers kon ingeschreven worden. Minder dan één maand later vraagt Dirk Claes in een brief aan de Procureur te Leuven om na te gaan of Erik Verbeeck zich als pers kan voordoen! Van onnodige belasting van de Justitie gesproken, of was het "peuteren" aan de scheiding der machten? 

Dirk Claes ook in andere dossiers.
Dit dossier is niet de énige waar Dirk Claes de rode draad vormt, ook in drie andere
dossiers is het duidelijk dat de Rotselaarse burgemeester niet vies is van machtsmisbruik, laster, eerroof en broodroof zoals blijkt uit de brieven aan de burgemeesters.
De brief aan de Leuvense Procureur kan niet anders geďnterpreteerd worden als een
poging om de scheiding der machten met de voeten te treden, er zijn aanwijzingen dat dat in de praktijk ook is gelukt, de veroordeling inzake het radioactief materiaal is daarvan een voorbeeld, vandaag staat er nog altijd een illegaal en milieubelastend radioactief element op de kerk van het Begijnhof in Leuven, de zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba werd wél veroordeeld, de eigenaars van die kerk niet, toch is daarvoor door het FANC en door de politie van Leuven ook een PV opgesteld, maar het Parket doet niets.

Hetze.
Uit de brief aan alle burgemeesters in Vlaanderen blijkt dat Dirk Claes goede maatjes is
met Begijnendijk, Claes is ook Voorzitter van het politiecollege van de PZ BRT, het is nogal wiedes dat ook met de nakende burgerlijke rechtszaak tegen Dirk Claes, deze niet zal nalaten om zijn macht, zoals reeds ten overvloede is bewezen, maximaal te misbruiken. Alle hulp om Erik Verbeeck finaal in de grond te boren is welkom en dat is wat ondermeer het geval is met Rita Wuyts die contacten heeft met de burgemeester van Begijnendijk, terwijl Wuyts in Bekkevoort woont, klachten indient te Begijnendijk en Tremelo, daar kan ze tenminste op steun rekenen, bij de politie van Bekkevoort niet.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVDS ©
www.morse-press.be 1740 Ternat.

Laatste update ( 27 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.