Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926539





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Weer staaltje van mentaliteit van autobestuurders.
25 mei 2009
Porsche te groot om correct te parkeren?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 612.800
Ternat / Begijnendijk 25 mei 2009
bezoekers op dit item 23:00 26/5/2009 : 121

Is er nog persvrijheid, mag de pers nog
mistoestanden, machtsmisbruik,e.d. nog aankaarten?

U vraagt zich af waarover wij ons allemaal druk maken, toch is het eenvoudig ; wij maken toestanden publiek, waaruit blijkt dat NIET iedereen gelijk is voor de wet, in Begijnendijk -en elders- wonen óók mensen die het niet eens zijn met die gang van zaken.

Begijnendijk :
Porsche Carrera met brede banden.                  Controle bij Morse-Press VOF 




Links : Het gaat hier niet over die tientallen centimeters op het fietspad, het gaat over de mentaliteit van de bestuurder. Ook de verharding aan de oprit richting bos van de woning van Julien D. is niet vergund, gewoon doen en op niets of niemand letten, mensen blijven dat in deze tijden ook niet meer pikken en dat heeft niets met de auto te maken, wel met de mentaliteit van de bestuurder.

Rechts : De politie van de PZ BRT werd na de gemeenteraad, speciaal opgetrommeld om deze redactie aan een verkeerscontrole te onderwerpen -die trouwens niets uithaalde- maar voor honderden andere overtredingen in Begijnendijk waarbij voetgangers in gevaar worden gebracht sluit de politie van de PZ BRT haar ogen!


De Post.
In de Dorpstraat aan de post te Begijnendijk is er plaats genoeg om te parkeren, indien niet op de verschillende parkeerplaatsen, dan ook op de straat. Het is niet omdat de auto wat groot is en wat brede banden heeft, dat men dan maar deels op het fietspad moet gaan staan, maar de man die doorgaans die auto bestuurd, moet zich daar allemaal niet aan storen, niemand doet hem toch iets. "Een car-kit, dat is allemaal onnozel" zei Julien D. tegen deze redactie.

2-Protect.
Alhoewel de Porsche permanent door Julien D. wordt bestuurd, altijd in Begijnendijk in de garage aan de De Bruynlaan staat, is de Porsche -april 1980- bij de DIV -januari 2007- toch gekend onder 2-Protect, dat mag misschien wel, maar waarom? Als Julien toch altijd met die auto rijdt, waarom deze dan niet op zijn naam inschrijven?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 27 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.