Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926541





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk:Waarschuwing voor burgers met kritiek-Update1
24 mei 2009
Burgemeester en MGB kliek belastert kritische inwoners.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 611.700
Ternat / Begijnendijk 23 mei 2009.
Specifieke bezoekers op dit item 14:00 26/5/2009 : 188

Lees hier nog eens HUMO van het Begijnendijk van toen ... HUMO 12sep1994

--- wijziging 09:00 24/5/2009.
Met het recente voorval waarbij aannemer Vermetten bij werken in de Veldstraat, met
de  toelating van de gemeente Begijnendijk, rioolwater in de gracht pompte waartegen bewoner van Begijnendijk Marc Verlinden terecht protesteerde, rukte deze redactie  de tongen los.

Vijf competente inwoners die een team vormen volstaan
om de ondemocratische MGB tegen 2012 uit het zadel te lichten. 

Laster.
Uit de contacten met de verschillende spelers welke een journalist in zo'n geval zeker
moet leggen -woord en wederwoord-  blijkt dat Begijnendijk de aannemer op voorhand voor mogelijke inmenging, duidelijk doelend op Marc Verlinden, op een niet mis te verstane en belasterende manier verwittigde.
Zich gesteund voelend door de denigrerende houding van de gemeente t.o.v. Marc
Verlinden kreeg Marc langs alle kanten de volle lading, er werden door de aannemer Ron V. en  / of diens aangestelden beschuldigingen geuit waarvan de honden geen brood lusten.

Ook de burgemeester.
Daar waar het in voornoemd geval over gemeentepersoneel gaat dat de boodschap
uitdroeg, is het in het dossier van Rita Wuyts de burgemeester Willy Michiels zelf die Erik Verbeeck beschadigd, al veroordeelde zonder dat er één rechtszaak is geweest.  De vorige MGB burgemeester Roger Verduyckt maakte zich ook al schuldig aan dergelijke praktijken, maar de huidige is nóg zieker in datzelfde bedje. Op 21 augustus 2008 heeft Willy Michiels uitspraken gedaan die Rita Wuyts nog meer ophitsten, ze worden in het dossier opgeborgen en zullen tzt worden bovengehaald.
       Hoe komt iemand die in Bekkevoort woont op het idee om een burgemeester in een andere      gemeente te contacteren? Is daar in Bekkevoort geen politie? Het is eenvoudig, Rita Wuyts krijgt van de burgemeester in Begijnendijk morele steun, bij de politie in Bekkevoort krijgt ze óók geen gelijk, mensen die Rita Wuyts geen gelijk geven moet ze niet, als er mensen zijn die Rita Wuyts de waarheid vertellen, gaat ze door het lint.

Waarschuwing.
Deze redactie wil bij deze iedereen in Begijnendijk waarschuwen uiterst voorzichtig te
zijn met het aankaarten van mistoestanden, doe het niet zelf en informeer deze redactie, jullie hebben geen flauw idee van de achterbakse mentaliteit en de geheime wapens waarmee de MGB tegenstanders˛ probeert uit te schakelen, wij hebben al een paar voorbeelden, maar kunnen ze spijtig genoeg -nog- niet openbaar maken, we herhalen de waarschuwing : ze zijn super gevaarlijk, vooral de burgemeester is super schijnheilig, hij geeft u groot gelijk en eens uw rug gedraaid : een dolk in de rug. De énige manier om ze uiteindelijk te grazen te nemen is het aanleggen van dossiers die op het gepaste moment op de juiste plaats worden bezorgd, de "schaakmat" pion te zetten, er is geen andere oplossing om deze ondemocratische MGB te stoppen.
˛ Wie niet voor hun kiest, is de facto de vijand.

Methode.
Voorgaande is niet zó moeilijk te realiseren, beginnen met een handvol competente mensen met dossierkennis, vervolgens degenen binnen de MGB aanpakken die uit hun beroep deontologische verantwoordelijkheid dragen, als ze in de fout gaan daar op inwerken, veel fouten mogen ze achtereenvolgens niet maken of ze riskeren óók hun job. Geloof mij, zó moeilijk is het niet want ze maken veel fouten.

De laatste zet welke de Begijnendijkse MGB uithaalde is een poging om mij/ons ons democratisch recht "gaan stemmen" af te pakken, maar ook dát zal ze niet lukken.

Erik Verbeeck
Onafhankelijk onderzoeksjournalist van beroep
Hoofdredacteur Morsum Magnificat.

Laatste update ( 26 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.