Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926541





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hondenkennel van Rita Wuyts wil journalist Verbeeck voor de Rechter.
23 mei 2009
Koppel wil persvrijheid fnuiken en waarheid in kiem smoren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 611.400
Ternat / Begijnendijk / Bekkevoort 23 mei 2009.
Specifieke bezoekers op dit item 14:00 26/5/2009 : 117

--- wijziging 20:35 24/5/2009
--- update 2  22:00  23/5/2009
Ondertussen hebben we ook ontdekt, dat ook hier de burgemeester van Begijnendijk Willy Michiels -MGB- zijn duit in het zakje heeft gedaan en Rita Wuyts heeft opgejut, óók tegenover Rita Wuyts heeft de burgemeester Erik Verbeeck in een slecht daglicht gesteld, daardoor voelt een persoon als Rita Wuyts zich gesterkt en gaat ze nóg heftiger reageren, iedereen nóg meer met e-mails bestoken, de facto de justitie belasten, dát is de ware aard van de burgemeester van Begijnendijk : achterbaks en anderen tegen zijn burgers opzetten.

--- wijziging 15:13 23/5/2009
--- Update 1 14:00 23/5/2009
Ondertussen werden de financiële problemen rond de hond Dido Von Heksterhorst eveneens bevestigd, de Duitse SV kon eerder deze week daarover geen meldingen doen, na de Veearts, kon ook de eignaar van de hond dat verhaal nu ook bevestigen.

Het Laatste Nieuws regio Hageland van 23 mei 2009 :
"Kennelhouder willen journalist Verbeeck voor de Rechter".


Van de Morsum Magnificat redactie.
Het is voor het koppel een gewoonterecht geworden om de waarheid geweld aan te
doen en ze willen kost wat kost om hun gelijk halen, sturen daartoe honderden e-mails naar politie en justitie, zelfs persoonlijk aan de onderzoeksrechter. Van misbruik van het Internet gesproken.

Laster en eerroof.
De beschuldigingen die het koppel vandaag in Het Laatste Nieuws aan het adres van
Hissie richt, raken kant noch wal, zijn pure laster en eerroof. Rita en Patrick baseren zich op lasterlijke aantijgingen op een Nederlands forum, Wuyts en Bruynseels hebben in België geen enkel bewijs van oplichting, laat staan een proces lastens Hissie L. Toch nagelen zij die persoon overal en publiekelijk als "Oplichter" aan de schandpaal. Hoe men het tegendeel aan het Bekkevoorts koppel ook moge proberen diets te maken, het helpt niet, alleen "hun" waarheid is de échte. Wat zij over die persoon uitbazuinen is pure laster en eerroof.

Vragen over inkomen.
Vanaf het moment dat Rita en Patrick het door hadden dat Erik Verbeeck "hun" pitbull
niet was en door zijn onderzoek andere zaken lastens het koppel aan het licht kwamen, mochten ondervinden dat Erik Verbeeck objectief en onafhankelijk onderzoek voerde waardoor Wuyts en Bruynseels zelf in de problemen zouden kunnen komen, werd de journalist, die ze voordien voor zijn kwaliteiten in het huurgeschil van Patrick Bruynseels prezen, plotseling op een onaanvaardbare manier aangevallen. Er zou ondermeer minstens voor een bepaalde periode onduidelijkheid zijn over de inkomens van Rita Wuyts, dus is het in dat geval ongepast om anderen aan te klagen.

Hetze.
Erik Verbeeck heeft niets anders gedaan dan zijn job en de beweringen en zware
beschuldigingen van Rita Wuyts aan het adres van Hissie over "Oplichting" en "gebruik van een vals BTW nummer" nagetrokken, geen van beide beschuldigingen hadden énige grond van waarheid. Rita Wuyts uitte ook beschuldigingen door Hissie te zijn opgelicht, ook dát raakte kant noch wal, opnieuw pure leugens en laster die ze blijven herhalen. 
Zelfs wanneer het onderzoek geen aanwijsbare strafbare feiten aan het licht bracht, het
kortgeding als ongegrond werd afgewezen, haar advocaat al in juni 2006 de raad gaf om niet meer te reageren op de berichten omtrent Hissie, willen Rita en Patrick zich daar nóg niet bij neerleggen.
Overal waar Erik Verbeeck op forums opduikt, misbruikt Bruynseels dat forum om op
een niet ter zake doende wijze te reageren en door gebruikmaking van leugens een ware hetze tegen Erik Verbeeck te voeren.

"... Ik zorg dat je iets afgenomen wordt wat je heel dierbaar is ...." 
Lees hieronder aandachtig de bedreigende proza van "Billie" alias Rita Wuyts
op het Nederlandse forum ! -die zoiets op een forum toelaat is zelf strafbaar-




De moderator "Edit" heeft hier zelfs moeten ingrijpen e
n uitspraken
-omdat ze zelfs voor hun te grof waren-, gewijzigd !

Duivels?
Wie de proza van Rita Wuyts over de bedreigingen met de dolk gelezen heeft zal
hopelijk mijn zienswijze zoals "duivels" kunnen bijtreden, wij laten u nog eens lezen wat Rita Wuyts, alias Billie op het Nederlandse forum IBG plaatste, daarbij moet u weten, dat hier in een bepaalde passage " .... afnemen wat jullie dierbaar is ...." een meisje -de dochter van Hissie- van 10 jaar wordt bedoeld, wat heeft dat kind daarmee te maken? Hoever gaat Rita Wuyts om haar doel te bereiken?
De bewijslast voor de beweringen dat Erik Verbeeck Rita Wuyts op 28 dagen wel 36 keer lastig heeft gevallen, is voor Rita Wuyts, de dame is niet aan haar eerste leugen toe, ze ziet de leugens door het leugenbos niet meer, gelukkig had de journalist in dit dossier ook zijn voorzorgen genomen zodat de leugens van Rita en Patrick aan de Onderzoeksrechter en de recherche makkelijk weerlegd konden worden, maar er werd lang niet alles getoond, dat zal dus blijkbaar nog moeten gebeuren.

Hier enkele links naar Rita Wuyts en de kennel Von Heksterhorst ... allemaal zonder BTW nummer onder het mom van twee nestjes per jaar, wie gelooft dat?

http://duitseherders.com/rita.html
http://members.lycos.nl/ritawuyts/
http://scripturn.com/tag_Heksterhorst.html
http://users.telenet.be/ferdinand.le.sage1/Medische-Duitseherder/linken.htm
http://www.youtube.com/watch?v=WpHZVTBoC1A
http://www.vonheksterhorst.com/indexNL.htm
http://www.youtube.com/watch?v=rsk8_GkYDnA&feature=channel_page

Hier leest u nogmaals het artikel Billie en de Internatlaster MM 157S

Meer in MM 166.
In Morsum Magnificat 166 brengt de redactie méér onthullingen, hopelijk gaat de overheid dat bewijsmateriaal waarvan delen gepubliceerd worden óók eens op een objectieve manier onderzoeken. We zijn benieuwd of men een journalist die de waarheid brengt, gaat veroordelen.

Reacties kunnen naar de redactie  gestuurd worden

MORSE-Press VOF
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 26 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.