Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932529





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD Verkiezingsmeetingdag te Antwerpen-Update1
17 mei 2009
Dirk Vijnck maakt schuchtere en onopvallende comeback

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 608.900
Ternat / Antwerpen 17 mei 2009.

Ultralinkse pers wil nog liever leugenaar
Verhofstadt weer in het zadel zien zitten.

De partij van Jean-Marie Dedecker stond vandaag op de "Bühne" om de messen voor de komende verkiezingen te scherpen, Dirk Vijnck werd tot op het laatste nippertje achter de coulissen gehouden om de confrontatie met het opkomende eigen publiek niet te moeten aangaan, het was een comeback in mineur, de rode propagandazender was er als de kippen bij om Vijnck de microfoon onder de neus te duwen.

Grootste stommiteit?
We hebben LDD vandaag opnieuw de vraag, ondermeer aan de Eurorealist Derk Jan Eppink, gesteld of de zaak van Dirk Vijnck voor LDD geen kwalijke zaak is, Jean-Marie Dedecker had Vijnck nooit terug aan boord moeten hijsen, maar ook bij LDD is geld belangrijk, dat betekent de facto "Macht". Ze sloven zich allemaal uit om meer macht te verwerven, het is een politieke partij als een andere.

Kiezers weten niet
meer voor wie te kiezen.

Vlaanderen wordt nooit onafhankelijk.
Een onafhankelijk Vlaanderen kan al niet meer, wel in het kader van Europa -zie Morsum Magnificat 161 van januari 2009-. Wij vrezen, zonder peilingen te hebben gevoerd, dat de teerlingen nu al geworpen zijn, het wordt zeer waarschijnlijk weer een koekje van hetzelfde deeg, CD&V, Open Vld en SP.A.
Vlaanderen zal in de toekomst voor de Walen blijven betalen, door de crisis zal Vlaanderen, zoals de rest, armer worden, de kans om dat ongedaan te maken door de miljarden naar Wallonië te stoppen, is verkeken. Dewinter, De Wever en Dedecker kunnen niet door één deur en dat is en blijft een kwalijke zaak voor Vlaanderen.

Links.
Het is ook een feit dat de linkse en uiterst linkse pers erin geslaagd is om LDD in de aanloop van de verkiezingen in een modderbad te stoppen, nu draait de Vrt met haar "gestuurde" peilingen de douchekraan op de koop toe nog dicht zodat LDD zich tegen de dag van de verkiezingen nooit proper kan wassen.  LDD heeft wellicht wat te vroeg in de pers victorie gekraaid, zij hebben zelf de ultralinkse pers op het juiste spoor gezet.  Vreemd is dat een Piet Deslé zelf ooit journalist was, zelfs ooit zetelde in de Raad Voor Journalistiek zodat hij zou moeten weten hoe ze daar denken.

Jean-Marie Dedecker is een politicus zoals
alle andere : Macht en Geld de zaak Vijnck bewijst dat.





Jean-Marie Dedecker bij het
einde van de Nationale Verkiezingsmeeting

Dossier John Vrancken.
Deze redactie heeft vandaag, zoals beloofd aan Jean-Marie Dedecker, de bewijzen overhandigd dat de Groep Machiels en Louis Hermans hem in ieder geval op twee items blaasjes hebben wijsgemaakt, Jean-Marie heeft wat die items betreft niet correct richting John Vrancken gereageerd. Dat de avond te Houthalen-Helchteren misschien wat te veel verkiezingsondertoon had, wil Vrancken niet toegeven, toch hebben wij dat van aanwezigen ook vernomen, maar dat zijn peanuts, welke politicus is niet ziek van de verkiezingskoorts.

Meer in Morsum Magnificat  166
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 19 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.