Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932532





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk komt Remi Wouters te hulp.
11 mei 2009
Verkeersignalisatie door gemeente aangebracht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 605.700
Ternat / Begijnendijk 11 mei 2009.

Road Security Watcher Marc Verlinden is op het nageltje blijven koppen en heeft resultaat geboekt, voor de tweede keer in één week tijd, zelfs gelijk gekregen, of het de Begijnendijkse activist in dank wordt afgenomen is een andere vraag.

KB van 25 januari 2001.
Nadat de ruwbouwwerken aan de werf van Remi Wouters beëindigd waren,
was het duidelijk dat het daarna de beurt was aan de afwerkingbedrijven, dat werd met onze berichtgeving van 6 mei 2009 al duidelijk gemaakt. Mede was ook de trend gezet voor een nieuwe reeks verkeersovertredingen op het Koninklijk Besluit van de tijdelijke en mobiele werkplaatsen -25.1.2001-.

De technische dienst van de
gemeene Begijnendijk aan de slag.



Begijnendijk schept hier een "Precedent" iedereen die op één of andere manier hindernissen op de openbare weg wil opwerpen mag dus beroep doen op de technische dienst, iedereen is toch gelijk voor wet?

Politie.
Vorige week vestigde Marc Verlinden de aandacht van politie-inspecteur Bert
Verstrepen op die overtredingen die zich op honderd meter van het wijkkantoor situeerden, maar men stuurde Marc wandelen, vervolgens klopte Verlinden aan bij het kantoor van de Zone BRT te Tremelo, daar reageerde men blijkbaar wel. Inspecteur Verstrepen verkondigt dat "men hiernaast", doelend op het gemeentehuis, aan hem niets te vertellen heeft en dat zijn bazen in Tremelo zitten, ook andere inspecteurs hebben dat aan deze redactie al gezegd.
De reden daarvan is ondermeer dat de vorige burgemeester, Roger Verduyckt,
om de haverklap de politie lastig viel, de politie heeft toen zelfs aangedrongen om uit het gemeentehuis te verhuizen, wat ook gebeurde.

Gemeente.
Wat hier uiteraard weer opvalt is dat de gemeente Begijnendijk meteen in de
bres springt en de verkeersborden door gemeentepersoneel laat plaatsen, zijn dat geen "hand en spandiensten"? Is het niet de taak van de aannemer om zelf de borden te plaatsen, of bij gebrek daaraan, een commerciële firma aan te stellen, heeft meneer Wouters daarvoor geen budget voorzien?

Signalisatiebedrijf.
We toetsen de handelswijze van Begijnendijk bij een bedrijf met 25 werknemers die signalisatie plaatst, ook daar is de zaakvoerder het eens met onze stelling :"als men dat voor één persoon doet, moet men het ook voor anderen doen".

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat   

Laatste update ( 13 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.