Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932520





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk maakt zich schuldig aan laster.
08 mei 2009
Ook modder en vuilspuiterij zijn schering en inslag.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 604.600
Ternat / Begijnendijk 8 mei 2009.
Specifieke bezoekers op dit artikel 13:30 10/5/2009 : 145

Begijnendijk had aannemer
gewaarschuwd voor pottenkijkers.

--- wijziging  13:45 9/5/2009
--- Update 1 07:30 9/5/2009
Technische dienst.
Tijdens een telefoongesprek met Ron Vermetten vernemen we, dat de aannemer voor deze werf alleen contact had met iemand van de technische dienst .... jawel de naam is bekend, dat wil dus zeggen dat het die persoon is die bepaalde personen uit Begijnendijk in een slecht daglicht stelt, de facto de agressie tegen die -en andere?- personen in Begijnendijk aanwakkert.
Dezelfde persoon deed dat ook tegenover bepaalde personen bij uitvoering van werken aan de Liersesteenweg, de man van de technische dienst van Begijnendijk zei toen tegen iemand waarvan hij dacht dat die persoon beroep had gedaan op deze redactie ook belasterende woorden, zoals "denkt u dat het beroep doen op "die" persoon dat niet nadelig zal zijn voor uw dossier?" einde citaat.  

Werken Veldstraat.

Naar aanleiding van de werken die momenteel worden uitgevoerd in de
Veldstraat waarbij, door desinformatie van Begijnendijk, door aannemer Vermetten ongeoorloofd rioolwater in de gracht werd gepompt, heeft Begijnendijk zichzelf weer in de kijker gezet.

Waarschuwen.
Om haar eigen geklungel steeds te verbergen en aanval de beste
verdediging is, heeft Begijnendijk de aannemer gewaarschuwd dat er een persoon rondloopt die op zoek is naar zaken om mensen lastig te vallen. Op die manier anticipeert / waarschuwt Begijnendijk derden tegen inwoners van Begijnendijk die het met "hun" zienswijze niet eens zijn, daardoor de indruk wekt dat de gemeente aan de kant staat van de gewaarschuwden, in feite een dam opwerpen tegen het aankaarten van overtredingen.
Begijnendijk weet immers maar al te goed dat ze op deze werf in de fout zijn,
de overheid hun werfactiviteiten nog niet goedkeurde, dus verkeerd bezig zijn, maar de verkeerde manier is volgens MGB de goéde manier. 

Aannemer voor schut.
Begijnendijk heeft de aannemer wel gewaarschuwd voor mogelijk bezoek van 
mistevreden inwoners, maar anderzijds heeft Begijnendijk ook hier weer haar verplichtingen miskend door aannemer Vermetten niet op de hoogte te brengen van de inhoud van de brieven die de overheid in april 2009 aan Begijnendijk toestuurde.  De bestuurders van het gehucht aan de Raambeek zijn nu koortsachtig op zoek naar degenen die de brieven naar buiten hebben gelekt.  Het is duidelijk dat er lekken zijn, misschien is de overheid het geklungel in Begijnendijk ook wel beu.
 
Strafbare feiten.
Vast staat dat bepaalde gemeentelijke diensten inwoners, die niet tot hun
"clubje" behoren, belasteren en zwart maken met de bedoeling de agressie van medestanders aan te wakkeren en tegelijkertijd de inwoners die, terecht, bepaalde zaken aankaarten, te intimideren,te bedreigen en te verdrijven. 
Men houdt er echter geen rekening mee dat sommige mensen niet te
intimideren zijn omdat zij weten dat zij strijden voor de goede zaak.  Het gaat nogal ver om de door het bestuur geviseerde inwoners beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen en hen te verbieden op bepaalde plaatsen te komen. Marc verlinden zou volgens de aannemer zelfs niet meer in de buurt van die werf mogen komen.
Het dossier lastens de bestuurders van het gehucht aan de Raambeek is in elk
geval weer wat aangedikt, uiteraard niet met prietpraat, maar met bewijsmateriaal dat ten gepasten tijde óók aan de Onderzoeksrechter zal overhandigd worden, hopelijk gaat Justitie op een bepaald moment inzien, wie écht strafbare feiten pleegt.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 10 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.