Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932522





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
TV VLAANDEREN Opnieuw getroffen door panne bij Scarlet
06 mei 2009
KPN Werkt met onderaannemer die concurrent is van TV Vlaanderen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 603.400
Ternat / Vilvoorde 6 mei 2009.

Speelt concurrent Belgacom,
TV VLAANDEREN soms parten?


De problemen met het op de buis brengen van de Vlaamse Zenders via KPN blijven aanhouden, het feit dat KPN via onderaannemer Scarlet bepaalde diensten laat uitvoeren, breekt TV VLAANDEREN nu zuur op, Scarlet zit onder de vleugels van Belgacom en dat is een concurrent van TV VLAANDEREN.

TV VLAANDEREN stuurt onderstaand persbericht.
Beste klant,
Het spijt ons enorm u mee te moeten delen dat wij opnieuw zijn getroffen door een beeldonderbreking op de tien Vlaamse zenders. De oorzaak van deze storing is wederom te wijten aan een stroompanne bij Scarlet, via dewelke onze signalen op het glasvezelnetwerk worden gezet.

Ook andere diensten die hier gebruik van maken, zoals de particuliere DSL klanten van Scarlet, Base en een groot aantal grote Belgische websites waren tijdens de panne niet te bereiken.

Voor TV VLAANDEREN gaat het hier duidelijk om een geval van overmacht. We betreuren het ten zeerste dat u als klant daar opnieuw het slachtoffer van bent. Wij verontschuldigen ons voor alle overlast waarmee u momenteel te kampen heeft. Wij werken aan een oplossing om dit probleem in de toekomst te vermijden. Daarbij begrijpen we uw frustratie, maar hopen alleszins op uw begrip.

De oorzaak van deze onderbreking ligt dus niet aan uw apparatuur of uw nieuwe smartcard. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw aansluiting. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om niet meer te bellen of te mailen naar onze klantendienst om dit probleem te melden.
---- einde persbericht www.tv-vlaanderen.be

Scarlet bevestigd zelf problemen.
Wie het geklungel van Scarlet wil volgen, kan dat op onderstaande link :
http://status.easyhost.be 

Zelf Uplink.
TV VLAANDEREN Denkt eraan om, als de problemen blijven aanslepen, een deel van de oorzaak van de problemen uit te schakelen door zelf de oplink te realiseren, daarbij moeten er eerst nog enkele technische problemen worden opgelost, TV VLAANDEREN haalt immers ook programma's uit Nederland.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 06 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.