Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932415





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Marc Verlinden leest burgemeester de levieten.
04 mei 2009
Systematische verkeersovertredingen blijven heikel punt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 602.000
Ternat / Begijnendijk 4 mei 2009.
Specifieke bezoekers op dir artikel : 22:00 8/5/2009 : 92

Activist Marc Verlinden haalde vandaag weer enkele regeltjes in Het Nieuwsblad, het gaat over de affaire van de vacature voor "Opzichter" aan de school aan de De Bruynlaan.
Maar Marc Verlinden blijft, alhoewel soms wat overdreven, ook actie voeren rond zijn stokpaardje "de zwakke weggebruiker", waarbij op het voet- en fietspad geparkeerde auto's een doorn in het oog zijn. In de grond heeft Verlinden honderd procent gelijk dat het parkeren op plaatsen bestemd voor voetgangers en fietsers een overtreding is en niet getolereerd mag worden.  Maar wat wilt ge, als de politiecommissaris en de burgemeester twee handen op één buik zijn, dan mag toch alles -voor de vriendjes-.

Levieten.
Vandaag stuurde Marc Verlinden een e-mail met alweer compromitterende foto's naar de burgemeester, nu uit de Veldstraat, in de mail heeft Verlinden het over : " ...Met het resultaat dat u mij beloofd heeft kan ik zeer kort zijn. U mag dan wel met uw gepaste glimlach zeggen dat dit een momentopname is en uiteraard u kan daar niemand 24u op 24u laten zetten. Het is wel uw verdomde plicht om voor de veiligheid van uw gemeente te zorgen en daar schiet u in uw hoedanigheid als burgemeester ruimschoots te kort ...."  einde citaat.
Of de Begijnendijkse MGB burgemeester van plezier en feesten zich van de e-mail iets zal aantrekken is zeer de vraag. Ook de ambtenaar voor klachten, Rita Huybrechts, de politie van Tremelo, de voorzitter van het BRT politiecollege Dirk Claes en de Schepen van Openbare Werken van Begijnendijk Patricia Stevens, werden door Mark Verlinden in CC gezet.

Fotodossier.
Ondertussen is deze redactie bezig met het opstellen van een fotodossier met tientallen foto's van verkeersovertredingen, systematisch op dezelfde plaatsen begaan. Vanaf het moment dat het dossier klaar is, wordt het naar de juiste personen verzonden, burgemeester Michiels moet zich realiseren dat de alomgekende MGB dictatuur met alle beschikbare middelen ten val moet worden gebracht, de wijze waarop in Begijnendijk minderheden worden onderdrukt kunnen niet langer getolereerd worden.

Informatie, ook anonieme, kan overgemaakt worden via :
Postbus 40
3130 Begijnendijk

       of
Postbus 40
1740 Ternat

      of



 
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 08 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.