Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932415





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD : Kamerlid Dirk Vijnck keert terug.
04 mei 2009
Verrassende nieuwe overstap van Vijnck.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 602.000
Ternat / Brussel  4 mei 2009.

Politiek is dus toich "Macht en geld".

Kamerlid Dirk Vijnck, die door de Open VLD was overgehaald om Lijst Dedecker te verlaten medio april overstapte naar Open VLD, is op zijn beslissing teruggekomen. Hij sluit bijgevolg opnieuw aan bij de Kamerfractie van LDD. De Kamerfractie van Lijst Dedecker is op deze manier weer in haar oorspronkelijke samenstelling hersteld.

Back in Town for the money.



Onze opinie over Dirk Vijnck blijft onveranderd : Politiek zeker ondermaats.

Jean-Marie Dedecker, voorzitter LDD is gelukkig dat het vertrouwen weer is hersteld en dat Dirk opnieuw heeft gekozen voor Lijst Dedecker. Hij was een van de eerste verkozenen van LDD en Jean-Marie was tegelijk verrast en ontgoocheld toen hij zijn overstap aankondigde. Het feit dat hij nu deze stap zet betekent, volgens Jean-Marie Dedecker dat er nog loyaliteit bestaat. LDD heeft concrete oplossingen voor de enorme problemen waar dit land en Vlaanderen voor staan. En Dirk heeft nu opnieuw de juiste keuze gemaakt.

Dirk Vijnck, Kamerlid LDD geeft toe dat hij zich heeft laten misleiden en wenst daar verder niet dieper op in te gaan en bij nader inzien kan hij bij geen enkele andere partij, ook niet bij de Open VLD, de vernieuwing vinden die Lijst Dedecker aanbiedt. Daarom wil hij zich in de Kamer weer voluit inzetten voor LDD en dankt hij de partij dat ze hem een nieuwe kans geven.

NVDR : Caïd Jean-Marie
Voor LDD is de financieële aderlating door de terugkeer van Vijnck ongedaan,
maar de zienswijze van deze redactie wijzigd echter niet, we vragen ons wel af hoe betrouwbaar deze man is met zijn windhaan gedrag. Hier nog maar eens een aanwijzing dat Jean-Marie Dedecker een politicus is als een andere "Macht en geld", zoniet had hij de overloper nooit terug laten komen, de Caïd Jean-Marie is, na het boek weer een stuk geloofwaardigheid kwijt. 

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel.
Bron : LDD Communicatie
Bewerking : JVDS
www.morse-press.be  1740 Ternat. 

Laatste update ( 04 mei 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.