Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927825





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
11 juli te Brussel : Voorstelling van het Vlaams Politiek Circus
11 juli 2006
Vlamingen worden om de tuin geleid


Betekom / Brussel 11 juli 2006
In het stadhuis van Brussel was er vandaag weer een <toneel>vertoning van de Vlaamse Politici, de lange speech van NORBERT DE BATSELIER was er ??n zoals we dat we dat van onze politici gewend zijn, veel nietszeggend praten, een tekst waar geen verhaal inzit en waar niemand een touw aan vast kan knopen, doodsimpel bladvullend gewauwel.

Leterme, Di Rupo en consoorten.
Op het Kabinet van de Minister President YVES LETERME ligt al geruime tijd een dossier met meerdere bewijzen dat Walloni? Vlaamse bedrijven discrimineert en lastenboeken opstelt waarbij men de Franse Wetten hanteert, ook in de regio Mons.
YVES LETERME en zijn medewerkers (HANDS D?HONDT en KRIS DECLERC) zouden in de ?entourage? van ELIO DI RUPO de nodige stappen ondernemen, maar dat is de zoveelste ?bla bla? van onze politici die plooien voor het Walloni? van Di Rupo, Vlaanderen houdt het sociaal misbruik van Walloni? recht, wij Vlamingen betalen voor een groot deel de Waalse welstand !

Protest Vlaams Belang.
Op de grote markt te Brussel, vlak voor de ingang van het Brussels Stadhuis, had een delegatie van het Vlaams Belang onder leiding van FILIP DE WINTER post gevat, er werd aan iedere politicus die zich naar de toespraak van de Voorzitter van het Vlaams Parlement begaf, een protestbrief aan NORBERT DE BATSELIER overhandigd.

Demagogie en alle schuld aan het Vlaams Belang.
De Belgen worden geleid door politici die ons systematisch al vele jaren met leugens en leugenachtige voorstellen opzadelen, de VLD van VERHOFSTADT en de PS hebben er een zooitje van gemaakt en dat ondervindt de bevolking  aan de lijve d?t is ??n van de redenen dat mensen nerveus, ontevreden en onverdraagzaam zijn. Vreemdelingen zonder papieren die gebouwen komen bezetten ! Waar gaan we naartoe !
De politici willen, om hun eigen geklungel te verdoezelen, het Vlaams Belang met alle zonden van Belgi? opzadelen  !
Dat het in dit land slecht gaat, kan nooit de schuld van het Vlaams Belang zijn omdat deze partij nog nooit iets te maken had met ?Regeren?, de puinhoop is er gekomen door het bestuur van de CVP, PS en nu de VLD van alias ?Da joenk? VERHOFSTADT.

 

Vlaams Belang met protestbrief  op de 11 Juli viering te Brussel  


De persbelangstelling voor Filip Dewinter



Filip Dewinter : overdreven persbelangselling



Yves Leterme die toelaat dat Walloni? Vlaanderen leegzuigt



De sluwe vos Di Rupo die Leterme en Vlaanderen in de luren legt

Laatste update ( 12 juli 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.