Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932323





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Maandag 20 april vliegen we er als gekken weer in.
18 april 2009
Niemand is nog in staat langer dan 2 maanden achter elkaar te werken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 595.000
Ternat,  18 april 2009.

Vlug gefrustreerd aan de slag,
dan kunnen we vlug wéér met vakantie ...

Zijn er nóg mensen die, behalve wij, hebben vastgesteld dat het de laatste 14 dagen zo verschrikkelijk rustig was op de wegen?  Natuurlijk, het was schoolvakantie en dan blijft blijkbaar iederéén thuis, ook de ouders. Gevolg daarvan is wel dat in de bedrijven en op de diensten niemand bereikbaar is want ze zijn met "verlof". Aanstaande maandag zullen we het weer weten, vanaf 06.00uur 's morgens tot 's middags files met de nodige accidenten, de zogenaamde ochtendspits die naadloos zal overgaan in de avondspits met dezelfde ellende.

We zullen er maandag met z'n allen weer eens flink invliegen, dus internet plat want al het werk dat twee weken bleef liggen moet snel ingehaald worden, gevolg ; frustratie en stress zodat iedereen binnen de maand weer nood heeft aan ..... juist, verlof.

Wat wij meer en meer vaststellen is dat de verlofperiode tegenwoordig begint met Pasen en eindigt in oktober.  Niemand kan blijkbaar nog langer dan 2 maanden achtereen werken en iedereen loopt dood gefrustreerd en agressief rond. Kijk maar in het verkeer, ze zouden elkaar van de weg rijden en laten verongelukken om toch maar 10 meter eerder in de file te kunnen aanschuiven en vrouwen, die over het algemeen toch een iets andere ingesteldheid hebben, doen niet onder voor mannen.

Door dat vele verlof worden echter de enkelingen die niet gefrustreerd naar hun werk gaan en hun job met plezier doen, wel geremd om hun werk te doen en dat omdat anderen er zo nodig, om de maand, minstens een week tussenuit moeten.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
JVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat. 

Laatste update ( 19 april 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.