Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932323





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Saul Van Der Bijl -dossier- : Bewijsmateriaal naar Parket.
18 april 2009
Leugens aan de Politie worden met bewijsmateriaal weerlegd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 595.000
Ternat / Hoogstraten / Breda 18 april 2009.

Journalistiek: Mogen journalisten hun bronnen niet meer natrekken?

Alhoewel de journalist zich niet mengt in de werking van het Turnhouts Parket, zich ook niet uitlaat over de grond van de zaak, zal deze zich toch niet meer zondermeer door leugens van bepaalde personen, zonder te reageren, in een slecht daglicht laten stellen.

Bewijsmateriaal.
Sommige personen in dit dossier hebben een rijke fantasie, zitten niet verlegen om een leugentje, maar de journalist belasteren door het neerpennen van bewuste leugens aan de Politie, is toch iets anders. Het onderzoek dat door de journalist is gevoerd was onafhankelijk en bedoeld om de feiten te achterhalen en klaarheid te krijgen, meer niet.  Alhoewel sommigen dat graag verkondigen, had Saul Van Der Bijl in dat onderzoek geen énkele invloed, was zelfs niet op de hoogte van de discrete stappen die werden genomen. De journalist stuurde op 17 april 2009 met een aangetekend schrijven aan het Parket bewijsmateriaal dat alvast één bepaalde partij in brieven aan de Politie over bepaalde feiten / uitspraken heeft gelogen.

Meer bewijzen.
Als het nodig is zal de journalist nog meer bewijsmateriaal aan het parket overmaken, dat materiaal bestaat wel degelijk. Ook de Nederlandse school in Breda moet weten dat óók zij over bepaalde toestanden de waarheid niet spreken, vooral die school heeft zich op een wijze gedragen die een dergelijke school niet waardig is, ze hebben zelfs de journalist op een dwaalspoor gezet, ook dát zal  indien nodig, aangetoond worden. Hopelijk komt in deze zaak de echte waarheid boven.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 10 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.