Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932329





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Jean-Marie Dedecker en de LDD onder vuur-Update1
07 april 2009
De laatste loodjes wegen het zwaarst.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 590.600
Ternat / Oostende, 7 april 2009.

--- Update 1  9:24 8/04/2009
In een telefoongesprek met Julien Weverbergh, dat pas heden morgen kon plaatsvinden, wordt bevestigd dat in het boek "Jean-Marie Dedecker, De Buffer" er een politieke analyse van de carrière van Jean-Marie wordt gemaakt.
Geen privé.
Het boek is geschreven door Raf Sauvillers en wordt uitgegeven door uitgeverij Wever-Bergh, vandaar dat sommige bronnen die naam aan deze redactie citeerden. Julien Weverbergh ontkent dat de teneur in het boek "Jean-Marie Dedecker, De Buffer" zou zijn ingegeven omdat het boek "Rechts voor de Raap" door Van Halewyck is uitgegeven, er is, steeds volgens Julien, niet gespit in het privé-leven van Jean-Marie, andere bronnen beweren het tegenovergestelde, dus afwachten.
Humo.
Het boek ligt op 28 april 2009 in de winkels en er zou, volgens Julien Weverbergh, maar op dinsdag 21 april een publicatie komen.
Hieronder de link naar de uitgever omtrent het boek :

http://www.wever-bergh.com/site/nl/2/0/53/jean-marie_dedecker_de_buffel.aspx
De redactie stelt vast dat wat de heer Weverbergh aan de telefoon zegt, genuanceerder klinkt dan de tekst van de aankondiging van het boek, is die aankondiging overdreven om het boek te doen verkopen, of verwijst de teneur naar echte spectaculaire onthullingen over Jean-Marie? 
Links en Rechts, of is Jean-Marie toch Averechts?
 
EVER ©  9:24 8/04/2009



Het komt over dat de groeipijnen van LDD, de machtsstrijd, de daarmee gepaard gaande intriges en de altijd aanwezig politieke spelduivels, hoe langer hoe meer dé Jean-Marie parten aan het spelen zijn, worden de verkiezingen een pijnlijke bevalling?

Links en Rechts.
Enerzijds zijn er de tegenstrijdigheden tussen links en rechts, vooral de media leunt fel naar links, Vrt steunt links en Humo is ultralinks, dus ligt Jean-Marie daar niet goed in de kast, hoe beter LDD scoort, hoe meer de linkse journalisten het touw aantrekken, Jean-Marie Dedecker heeft dat touw al een poosje om de hals.

Ruzies.
Binnen de LDD zijn er ook al geruime tijd ruzies gaande, Jean-Marie is zoals Vandegaer van de brandweer en moet overal blussen, maar dat lukt hem niet altijd. In Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen staat de LDD in brand, vandaag kondigt Paul Schietekat aan, als gewezen Oost-Vlaamse voorzitter van LDD, er de brui aan te geven.
Het zou blijken dat de naaste politieke omgeving van Jean-Marie hem, omwille van de postjes, voorliegt...

Humo.
Als we goed geïnformeerd zijn komt er volgende maandag in de ultralinkse HUMO een artikel dat een voorpublicatie zou zijn van een ontleding van de handel en wandel van Jean-Marie Dedecker, óók over privé-zaken die voor Jean-Marie Dedecker vervelend zouden kunnen zijn, er is inderdaad één en ander te vertellen zegt een kenner. U leest er al iets over in MM 164.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat.  

Laatste update ( 08 april 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.