Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932318





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zaak Saul Van Der Bijl : Franjo K. liegt tegen de Politie.
04 april 2009
Familie K. heeft nooit een recht van antwoord gevraagd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 589.300
Ternat/Meerle/Breda, 4 april 2009.

Meneer Franjo K.: Al gaat de leugen nog
zo snel, de waarheid achterhaald ze wel!

De zaak tegen de Nederlander Saul Van Der Bijl loopt blijkbaar nog steeds verder, Saul kreeg op 24 december 2008 van de Rechter te Turnhout zes maanden voorwaardelijk voor het stalken van zijn ex vriendin Lydia K., maar Saul heeft tegen die uitspraak beroep aangetekend.

Onderzoek?
Zoals dat gaat proberen mensen, door veel wind te maken richting Politie,
de trein op een verkeerd spoor te zetten, de familie K. lijkt daarin succes te hebben. De ganse heisa begint wanneer Saul in bezit komt van zeer vreemde e-mails die quasi met zekerheid, afkomstig zijn van de pc van de moeder van zijn ex vriendin.  De belastende e-mails worden door Saul en getuige SVG naar de politie te Hoogstraten gebracht maar die doet er niets mee, de -Nederlandse- getuige vond de reactie van de Politie maar raar.
Het escaleert en de familie K. neemt contact met een computerhobbyist
uit Zoersel, wat zeker niet in de buurt is van Meerle, waar de familie K. woont.

Toeval?
De man uit Zoersel verplaatst zich naar Meerle en krijgt daar een heel
verhaal over stalken, bedreigen en dies meer, de ouders van het meiske willen de naam van Saul uit de computer weg, dat moest er allemaal af.  De man neemt de computer mee naar huis om deze ondermeer op te schonen, daags nadat hij het nodige heeft gedaan, belt de familie dat zij de computer dringend terugwillen want dat zij deze naar de politie moeten brengen.  Uit het hele verhaal begrijpt de computerman nu ook wel dat het toch allemaal wel wat vreemd is maar hij wil in deze zaak niet betrokken worden, zonder dat te beseffen is hij dat wel en daar heeft de familie K. voor gezorgd.

Franjo K. maakt zich schuldig aan leugens en laster.
Op 17 juli 2008 contacteren wij de computerman in Zoersel, in dat
zeventien minuten durend telefoongesprek is geen enkele keer het woord "Misdaadjournalist" gebruikt, de computerman heeft, nadat de beller zich als journalist voorstelde, spontaan zijn verhaal gedaan en met de informatie waarover deze redactie beschikte, leek de uitleg ons logisch, tegoedetrouw en aanvaardbaar, de journalist heeft weer zijn plicht gedaan "bronnen checken".
In een brief aan de Politie in Hoogstraten vindt Franjo K. het nodig om de
journalist te belasteren door leugens neer te schrijven, maar meneer Franjo heeft pech, de journalist heeft uiteraard zijn voorzorgen tegen dit soort leugenaars genomen, dat is ook een waarschuwing voor alle anderen in dit dossier die eventueel óók denken tegen de Politie te gaan liegen. Meneer Franjo heeft in zijn brief naar de Politie van Hoogstraten, alvast wat dit item betreft, gelogen. De journalist heeft zich nooit of te nimmer als misdaadjournalist voorgesteld, ook in Wagenberg -NL-niet.

Hopelijk Meer in Morsum Magnificat ® 164.
Erik Verbeeck ©
Onafhankelijk onderzoeksjournalist -geen misdaadjournalist-
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 06 april 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.