Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926552





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
John Vrancken stapt nu ook uit LDD.
27 maart 2009
Beslissing van John Vrancken niet écht nieuws voor deze redactie.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 586.400
Ternat / Houthalen-Helchteren, 27 maart 2009.

In een persmededeling van vandaag om 15:39u, laat John Vrancken het volgende weten :

Vlaams volksvertegenwoordiger John Vrancken stapt uit Lijst Dedecker en neemt niet deel aan de Vlaamse parlementsverkiezingen.
“De manier waarop Lijst Dedecker momenteel aan plat politiek opportunisme doet is er voor mij over. De Beaucourt affaire – die uiteindelijk in een sisser eindigde - is hier een illustratie van. Het “Gezond Verstand”, de slogan waarmee de partij de inhoud van haar politieke boodschap pleegt te willen uitdragen, is totaal zoek. Jean-Marie Dedecker is nu volop op zoek naar BV’s om zijn lijsten aan te voeren. Of deze mensen nu inhoud hebben of niet, maakt blijkbaar niet veel uit, als ze maar een leuk snoetje hebben of ‘bekend’ zijn. Hierdoor verliest de partij heel haar geloofwaardigheid. Ik ben naarstig op zoek naar de rechtlijnigheid en de politiek consequente houding van de partij, waarvoor ik verleden jaar de overstap deed. Mijn ontgoocheling wordt gevoed door de manier waarop de hardwerkende partijleden - van hoog tot laag - opzij worden gezet voor nieuwkomers, die opeens de partij naar een overwinning zullen moeten brengen. Ik heb daar persoonlijk mijn grootste twijfels over. Ik blijf dus zeer consequent in mijn beslissingen en ik vertrek. Ik vrees echter voor Lijst Dedecker dat nog anderen om deze redenen de partij zullen verlaten. In Limburg zit het er in alle geval al bovenarms op en stuikt de werking nu al vóór de campagne in elkaar. Spijtig van al de inspanningen die ik indertijd als interim-voorzitter leverde om de partij terug op de sporen te zetten.
Ik ga terug het bedrijfsleven in: een meer rationele en eerlijker wereld dan de politiek.”
John Vrancken
Vlaams volksvertegenwoordiger.


John Vrancken over de mogelijke schadelijke
gevolgen van de niet ioniserende stralingen.

NVDR
Dit is voor deze redactie niet écht nieuws omdat het binnen de LDD rond John al een poosje rommelt, het neerleggen van de boeken van twee bedrijven van John, was aan de LDD niet gemeld, Jean-Marie Dedecker moest het van derden vernemen, John had bij zijn vertrek bij het Vlaams Belang wellicht gehoopt om de LDD lijst in Limburg te mogen trekken, het laatste politiek wapenfeit van John rond het stort van Machiels kon de goedkeuring niet dragen van de LDD voorzitter in Limburg.

Ook moeten mensen als John er rekening mee houden dat de politiek mensen schaamteloos misbruikt. Zolang men iemand kan gebruiken wordt die op een voetstuk geplaatst, kunnen ze hem/haar niet meer gebruiken dan laten ze die vallen als een baksteen, of gooien de persoon met voetstuk en al omver zoals de Amerikanen dat met het beeld van Sadam hebben gedaan.

Ondertussen hebben we John ook diverse uitspraken horen plaatsen waarbij het duidelijk is dat politiek overal hetzelfde is, macht en geld, Vrancken zegt het anders ;"Geld maakt krom wat recht is", als je dat weet, dan moet je niet aan politiek doen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 28 maart 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.