Rekenhof: Geldverspilling |
04 juli 2006 |
Door de kreupele F.A.N.C. bliksemafleidercampagne is er algemene misleiding
Betekom / Brussel 03 juli 2006. Het gebouw van het "Rekenhof" te Brussel werd onlangs ontdaan van een illegale en tevens onnuttige radioactieve opvanger RADAC, het spul werd door het Belgische I.R.E. (Instituut des Radio Elements) te Fleurus gemaakt en vermoedelijk daar door de firma l'Aigrette geplaatst.
Opnieuw onwettige installatie op het Rekenhof. Omdat het almachtige F.A.N.C. er maar niet in slaagt om de juiste informatie te verstrekken, laten incompetenten zich opnieuw door oplichterspraktijken inpakken en zich "weer" een tuig aansmeren dat niet de voorgestelde werking heeft, dus oplichting.
Rekenhof te Brussel Het ?ne onnuttig (radioactief) tuig werd vervangen door een ander onwettig (en ook onnuttig)
De dure "Franse" gadgets .... waarvan ??ntje op het Belgische Rekenhof ! |
Oude illegale situatie op het Rekenhof vervangen door nieuwe. De knettergekke toestanden met de radioactieve bliksemafleiders kennen velen ondertussen al, maar dat nieuwe gadgets de oude vervangen, dat blijkt niet door te dringen. Het met de voeten treden van de wet op de brandbeveiliging in gebouwen (19.12.1997) gebeurtuit puur geldgewin, opnieuw. Het plaatsen van onnuttige tuigen waarvan de doeltreffendheid nooit is bewezen is uiteraard veel goedkoper dan de aanleg van een kooi van Faraday.
P.D.A. (Paratonnerres ? dispositif d?amocage). Dat men in Belgi? de ?Franse? normen voor de aanleg van bliksemafleiders wil opleggen en daarbij gebruik maakt van een systeem waarvan het nut nog nooit is bewezen, is hoogst merkwaardig, maar wanneer we op een overheidsgebouw zoals het Rekenhof zo?n tuig zien prijken, moeten we ons toch meer vragen stellen <als we d?t nog mogen> ! Een P.D.A. werd (zoals de radioactieve opvangers) in Frankrijk gecommercialiseerd en zou de ?early streamer? van een bliksem bevorderen, uiteraard is dat pure <commerci?le> speculatie en nog nooit bewezen. De ?Charletans? krijgen ook hier dankzij het F.A.N.C. de kans. De Franse ALAIN CHAROY bestempelt degenen die deze toestellen aanprijzen en plaatsen als ?charletans? en verwijt hen oplichterspraktijken, het Rekenhof deelde dus in de klappen ! Het F.A.N.C. erkent bedrijven zoals GDK en L'Aigrette die deze tuigen vandaag plaatsen, het Agentschap zou zich beter bezig houden met het beschermen van de bevolking tegen de gevaren van de verloren radioactieve bronnen afkomstig van de illegale opvangers bliksem. Bezoekers website MM : 109.850 |
Laatste update ( 04 juli 2006 )
|