Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926771





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet moet nóg meer toezien op toepassing veiligheid aannemers
20 maart 2009
Het rondrijden met verkeersborden is strijdig met verkeersregels

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 583.700
Ternat / Groot Bijgaarden / Jabbeke 20 maart 2009

--- wijziging 21:10 20/3/2009.
Op 12 maart 2009 om 12:07u rijdt er op de Brusselse ring ter hoogte van Zaventem een bestelauto van de firma KVZ uit Jabbeke, achteraan hangen twee borden, een D1c -Pijl- en een A31 -Werkman-, toch betreft het hier geen aan de gang zijnde werf, de bestelauto scheurde gewoon over de autobaan.

Links : KVZ op de Brusselse ring.
Rechts : KVZ te Vollezele.



Links : Jurist Arnaud C. van KVZ moet maar eens het KB van 1 december 1975 art. 78.1.1. en art. 78.1.2. lezen -als hij mag van zijn schoonvader Geert-. Rechts : Hier was KVZ -Vollezele- aan de slag in een bocht en zonder énige signalisatie, met twee op de ladder, de onderste draagt zelfs geen heupgordel.

Geen reactie.
We stuurden op 17 maart 2009 om 16:51u een bericht naar de verantwoordelijke van KVZ Verstraete te Jabbeke, maar Arnaud C. -een jurist- vindt het niet nodig om te reageren, dat is niet verwonderlijk. Op onderstaande link ziet men meer omtrent de klachten van het personeel van KVZ Verstraete. Jurist Arnaud C. moet maar eens het KB van 1 december 1975 art. 78.1.1. en art. 78.1.2. lezen.

Problemen.
KVZ Verstraete is recent nog eens een aantal personeelsleden kwijtgespeeld, een deel stapte over naar Maes te Pulle, een ander naar Imtech. De directie in Jabbeke leert het blijkbaar niet, ook de kwaliteit en de veiligheid zijn ondermaats, daarom zouden ook hun contracten met Telenet op de helling staan. KVZ stelde recent een nieuwe verantwoordelijke aan bij Infrax te Groot Bijgaarden, P.K. komt uit de autoindustrie, een beetje vreemd, want daar bij Infrax gaat het over kabel- tv, dat is heel wat anders, KVZ kan blijkbaar niet de juiste man op de juiste plaats zetten. 

West Vlaamse Energie Maatschappij -WVEM-.
KVZ Werd groot dankzij de speciale relatie met de WVEM, vandaar dat KVZ vandaag toch nog met zo'n twintig man voor ex Havi-tv, dat enkele jaren geleden bij de WVEM werd ingelijfd, -en via Infrax recent bij Telenet- mogen werken, dáár knijpen ze blijkbaar voor KVZ nog altijd de ogen dicht, maar óók dat zal niet kunnen blijven duren, een verantwoordelijke van die maatschappij zei onlangs dat de verzekeringsmaatschappijen ook strenger worden. We probeerden vandaag bij Infrax een verantwoordelijke aan de lij te krijgen, maar die was -uiteraard- in vergadering.

Meer over de mentaliteit bij KVZ :
http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=20778

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel
EVER
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 22 maart 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.