Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932107





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Rosa haalde uiteindelijk de gazet.
17 maart 2009
Op één maand werden hulpdiensten al drie keer nutteloos gealarmeerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 583.000
Ternat / Begijnendijk / Heist-op-den-Berg, 17 maart 2009.

Sinds midden januari 2009 verblijft Rosa L. in een hokje te Heist-op-den-Berg en ze is er, voor zover ons bekend, nog niet ingeschreven, dat zou een probleem zijn omdat de locatie, bevolkingstechnisch gezien, niet geschikt is om door 3 verschillende huisgezinnen bewoond te worden, toch zijn er drie brievenbussen en drie elektriciteitsmeters.

Gazet.
Rosa wilde de zaak persé in de gazet brengen, ze is niet te spreken over de houding en de mentaliteit van het OCMW van Begijnendijk en ze gaf daarom aan de uitgever van Morsum Magnificat de schriftelijke toestemming om één en ander aan te kaarten en openbaar te maken, óók Het Laatste Nieuws pikte die informatie op en bracht pas op 14 maart 2009 een artikeltje, maar dat is verre van compleet.

OCMW's
Het stalleke was vòòr dat Rosa erin trok, één jaar bewoond door een Iraniër die nu een OCMW woning in Heist-op-den-Berg betrekt, toch kan daar in feite niemand wonen. De wijkagent zou daaromtrent ook al opmerkingen hebben geplaatst, maar het helpt blijkbaar niet, volgens de dienst bevolking van Heist-op-den-Berg mag daar maar één huisgezin wonen?

Nutteloos hulpdiensten inschakelen.
Onafgezien van het feit dat enerzijds de houding van het OCMW van Begijnendijk, ook in dit dossier, niet goed te praten valt, spant anderzijds Rosa L. iedereen voor haar kar, óók Maurice Ronsmans, die haar een referentieadres toekende, moet dat beamen.
Op 20 januari om 15:37u belde Rosa de brandweer van Heist-op-den-Berg omdat haar "kot" vol rook hing, behalve de brandweer kwam ook de politie en een ziekenwagen ter plaatse, daags nadien op 21 januari om 11:01u speelde zich hetzelfde verhaal af!
In tegenstelling tot wat we eerder publiceerden, werd er door de brandweer geen probleem met mogelijke CO vergiftiging vastgesteld, er was wél een probleem met de kachel waarvan de eigenaar André M. zegt dat Rosa die niet kan aanmaken.
Op 2 maart schakelt Rosa de locale politie wéér in, nu om een klacht te doen tegen de journalist van Morsum Magnificat wiens hulp ze op 23 februari 2009 schriftelijk inriep. Rosa lijkt de pedalen kwijt te zijn.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 17 maart 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.