Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932108





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Combell heeft nieuwe CTO.
11 maart 2009
Benjamin Jacobs aangeworven.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 581.000
Gent / Ternat, 10 maart 2009

Een van de meest toonaangevende hostingbedrijven uit de Benelux is zeker Combell met haar hoofdkantoor in Gent. Eén van de vele klanten van Combell is Morse-Press VOF, verantwoordelijk uitgever van Morsum-Magnificat, voor de hosting van de website waarop u nu zit te lezen.

Ervaring.
De nieuw aangeworven Chief Technical Officer -CTO- is reeds jaren actief binnen de hostingsector o.m bij Skynet, The Reference en de laatste 8 jaar bij Teremark -vroegere Dedigate- waar hij de voornaamste systeem- en netwerkarchitect was bij het merendeel van de Enterprise hosting projecten. Bij Combell zal Benjamin Jacobs verantwoordelijk zijn voor de technische afdeling en zal hij een team van een twintigtal technici leiden.

Toekomstplannen.
Na jarenlange focus op de KMO/MKB markt wil Combell haar Enterprise hosting verder uitbreiden. Door de economische malaise en door het interessante kostenmodel is het outsourcen van hosting voor heel wat grote bedrijven zeer interessant geworden.  Met komst van Benjamin Jocobs hoopt Combell dit segment nog beter bedienen.

Ervaring met Combell.
Morse-Press vof vertrouwt de hosting van de websites van zowel Morse-Press als Morsum Magnificat al jaren toe aan Combell en heeft met deze firma alleen positieve ervaringen. Bij vragen of problemen zijn ze steeds bereikbaar en wordt adequate hulp geboden en correcte informatie gegeven. Dat hebben we in het verleden, bij andere hostingbedrijven, al anders meegemaakt.  

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Bewerking JVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.