Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932109





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Begijnendijk belast onnuttig Justitie en Politie.
08 maart 2009
Vierde klacht tegen cliënten, nu vanwege te veel brieven.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 580.100
Begijnendijk, 8 maart 2009.

Januari 2009 was een spannende maand voor het door het OCMW van Begijnendijk geviseerd koppel, op 6 januari in de vrieskou zonder mazout, 8 januari bij minus 8° een uithuiszetting, medische problemen, dakloos, weigering door het OCMW voor een inschrijving op referentie adres, daarom werd er opnieuw naar de "pen" gegrepen.

Brieven.
Vanaf 8 januari tot einde januari 2009 stuurden de cliënten van het Begijnendijks OCMW
hen tien brieven -waaronder e-mail en faxen- Volgens het OCMW worden hun diensten daardoor overbelast en hoe ongelooflijk het ook moge klinken, het OCMW van Begijnendijk dient klacht in bij het Parket te Leuven, "hun" locale politie mocht het koppel op zaterdag 7 maart daarover ondervragen.

Georganiseerde actie?
Eerder diende de voorzitter LISETTE VERBEECK bij "hun" politie in Begijnendijk al twee
keer klacht in tegen de journalist van Morsum Magnificat en gewezen ocmw cliënt, tegen de uitgever van MORSUM MAGNIFICAT én nog een keer via de "huis"advocaat met Burgerlijke Partijstelling bij de Onderzoeksrechter te Leuven. De voorzitter begrijpt niet dat zij als "politica" niet dezelfde bescherming op de privacy kan inroepen als "Jan met de Pet".
Het weze duidelijk dat de toeziende Schepen van Begijnendijk een advocate is die niet
vies is van belangenvermenging door in haar verkiezingspamfletten duidelijk te maken dat zij advocate is. Daarbuiten heeft de OCMW Secretaris Peggy Baeten http://www.cjb-leuven.be/index_nl.html via de eerstelijnsbijstand nogal wat contacten met andere advocaten van de Balie te Leuven en men al maanden een georganiseerde actie tegen ondergetekende cliënten voert.  Hoe is het anders mogelijk dat een OCMW zich beklaagt bij het Parket omdat cliënten, in hun eigen dossier, brieven naar dat OCMW schrijft  terwijl dat OCMW eerder al drie rechtszaken tegen die cliënten verloor?

Confraters.
Als de toeziend Schepen op het OCMW van Begijnendijk -en ex voorzitter- een advocaat is, kan zij dan niet op haar "Confraters" bij de Leuvense Balie rekenen? Is de Balie niet één familie? Is dit nog een eerlijke strijd met open vizier of is dit een ondergrondse afrekening?

Erik Verbeeck - Van Der Sande

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.