Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932112





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telefoneer over heel de wereld voor een habbekrats.
06 maart 2009
Met Skype telefoneren tussen computers is zelfs helemaal gratis.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 579.100
Ternat, 6 maart 2009.

Velen weten niet dat telefoneren, zelfs handenvrij, spotgoedkoop of zelfs geheel gratis kan zijn, dat ligt in ieders bereik die over een computer en Internet beschikt, u moet zich simpelweg SKYPE aanschaffen, zeer eenvoudig te installeren.

Volledig gratis.
Indien u belt met andere SKYPE gebruikers, familie in Australië, Amerika, Zuid-Amerika of waar dan ook, belt u volledig en uren aan een stuk gratis, het enige dat u nodig heeft is een koptelefoon met microfoon en u kan starten. Indien u naar GSM's of naar vaste nummers wil bellen dan kan dat ook, u betaalt voor GSM van 0,147 tot 0,223€ per minuut, bellen naar vaste lijnen in binnen- en buitenland kost 0,017 € per minuut, dat is nóg goedkoper dan de I-phone van BELGACOM.

Veel mogelijkheden.
Skype biedt u een waaier van mogelijkheden en moderne technieken, niet oubollig en ouderwets zoals Belgacom, ook via een mobile internetverbinding en laptop kan u bellen. SKYPE laat u ook toe allerlei instellingen zelf te doen zoals doorschakelen, afwezig melden en tal van andere eenvoudig te bedienen moderne mogelijkheden.

Draadloze communicatie is de toekomst.
Zowel het kabelnet van Telenet als van Belgacom is op vele lijnen -coax voor Telenet- barslecht, beschadigingen, waterinspijpeling, slechte lassen zorgen voor grote problemen met de impedantie en veroorzaken slechte groeplooptijd, echo bij het telefoneren, ergo, verbreken, daarom is communiceren via kabel uit de tijd, draadloos is de toekomst.

Vakbonden zorgen wéér voor miserie.
Al twintig jaar weet BELGACOM dat haar kabelnet slecht is, de mogelijkheid om over te schakelen naar straalverbindingen bestaat al heel lang, maar dan worden de duizenden kabelleggers werkloos en daartegen verzetten de vakbonden zich.

Techniek.
In Morsum-Magnificat 164 leest u een artikel over een BELGACOM technicus die niet in staat was om op een fatsoenlijke manier met een kabeltester -Pulse reflectometer- te werken, zodat hij op twee plaatsen onnuttig de straat liet opengooien en bij de gegraven putten niets van signalisatie had voorzien.
Bij een andere klant was het dan weer de technicus (??) van weleer die niet kon omgaan met een modem, niet weet dat de koperen geleiders zuiver gemaakt moeten worden omdat, wegens het "Skin" effect, niet gereinigde koperen kabels problemen kunnen veroorzaken, de storingsdienst diende tussen te komen, maar die man kende geen Nederlands! 

Moderne communicatie met eenvoudige software.
Stap uit het antieke BELGACOM tijdperk en ga over naar SKYPE, dat kan óók draadloos, de communicatie via kabels is voorbijgestreefd en uit de tijd.  BELGACOM kan om geld in de kassa te krijgen bezoeken organiseren naar hun oude en vervallen gebouwen in Mechelen en de Paleizenstraat in Brussel, laat BELGACOM terugkeren naar de tijd van de -rode- RTT en het Terug aan de Toog tijdperk, die logge, politieke, piepende en krakende machine past niet in de moderne communicatiewereld, inclusief het BIPT én de NCS 

Surf naar www.skype.be en start met gratis of spotgoedkoop bellen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 06 maart 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.