Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926557





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Crisis : Zwartwerk beteugelen, vermogenscontroles doorvoeren.
22 februari 2009
Het is tijd dat de duizenden woekeraars worden aangepakt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 573.800
Ternat, 22 februari 2009

De fiscale en sociale fraude in België is gigantisch, in Morsum Magnificat 163 brengen we een groot artikel over de schijnzelfstandigen, het artikel is getoetst aan een praktisch geval waarvan we de naam uiteraard niet onthullen.

Voorbeelden genoeg.
Het praktisch voorbeeld waaraan ons artikel in MM 163 over de schijnzelfstandigen is opgehangen,
bestaat inderdaad, in een volgend artikel nemen we een ander voorbeeld, dat van het zwartwerk.  X en Y verdienen samen genoeg om een hypotheek af te betalen, maar wanneer de Bank zou voortgaan op de officiële verdiensten, zou de lening niet kunnen worden toegestaan. Wij hebben in het verleden al met de vinger naar de VDAB gewezen en gaan dat nu opnieuw doen. Ons komt het over dat de VDAB de werklozen tegen de op de loer liggende RVA beschermt, dat is wéér een gevolg van de politieke spelletjes, de profiteurs van het lakse systeem varen er wel bij, zij die niet kunnen -of willen- foefelen zijn de pineut, ook dat moet in deze crisistijden ophouden.

Controle.
We hebben ook een praktisch voorbeeld waarbij een dossier bij de RVA werd ingediend doch de sociale
inspecteurs verstoppen zich -voor sommigen- achter hun geheimhoudingsplicht maar we hebben een geval waar inspecteurs aan de vakbonden wél informatie hebben gegeven. De -k-vakbonden, natuurlijk nog zo'n politiek instrument dat het land méér verziekt hebben dan wat anders. Door de crisis krijgen ze nu lik op stuk, 't is genoeg geweest, de tijd van Daens is al lang voorbij, we moeten allemaal terug en dat wil concreet vooral zeggen; véél minder show verkopen.  De tijd is gekomen dat degenen die door woekeraars de boter van hun brood laten pikken, reageren, we moeten allemaal échte socialisten worden, iederéén moet beter worden, nu worden de rijken rijker en de armen armer. Heeft u dat nog altijd niet gesnapt? Het wordt hoog tijd dat u de knop van de goednieuwsshow -ondermeer van de Vrt-
omdraait.
Laten we beginnen om een grootscheepse vermogenscontrole door te voeren, dat zal al heel wat geld in
de staatskas brengen, sjacheren in 't zwart en ondertussen stempelgeld incasseren kan niet en kan gelijkgesteld worden met diefstal, aanpakken die valse kooplui.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©

www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 23 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.