Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926559





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Booischot : Woning Kleinesteenweg krijgt al nieuwe ramen.
20 februari 2009
Worden huurders, zoals journalist, geïntimideerd door eigenaar?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 572.800
Ternat/Booischot/Baal, 19 februari 2009.

De saga rond de huurwoning aan de
Kleinesteenweg te Booischot gaat in andere richtingen.

De eigenaar bedreigt de journalist en wellicht kregen de huurders, overeenkomstig Russische methodes, ook de les gespeld

Inspectie Wonen Vlaanderen.
Omdat de Inspectie Wonen Vlaanderen door de situatie met die woning ook werd misleid, heeft de inspecteur zich op 17 februari 2009 op de verkeerde plaats aangeboden, maar ook de huurders hadden op het bericht dat ze eerder ontvangen hadden, kunnen reageren.

Nieuwe ramen.
Plotseling komt nu de eigenaar Firmin V.L. uit Baal met nieuwe ramen aandraven, in het verleden kon dat niet, maar nu zou dat blijkbaar binnenkort wél gaan gebeuren, nogal wiedes, de ramen zijn in dermate slechte staat dat ze reeds jaren geleden vervangen hadden moeten zijn.

Eén van de twee ramen ...



Nu zouden er nieuwe komen, écht waar?



Ook deze ? Waarom is dat niet vroeger gebeurd ? Alleen
verweerde ramen zijn toch niet voldoende om onbewoonbaar te
worden verklaard, is er meer?


Bedreiging.
Omdat deze redactie de informatie had dat de ramen zouden vervangen worden, trokken we dat na bij de eigenaar Firmin, uiteraard was dat allemaal al lang zijn voornemen en, zegt hij :"dat was al van vóór ik u kende", daar geloven wij uiteraard niéts van. "Nu de rest nog", geven we aan de eigenaar mee -ondermeer de stookolietank-, maar dat hoort meneer Firmin niet graag, hij wordt grof en dreigt naar de journalist, die uiteraard zijn voorzorgen heeft genomen, meneer Firmin compromitteert ook de Politie, die zouden hem dingen gezegd hebben en dat hebben we goed genoteerd.

Conformiteitsattest.
Ondertussen heeft het OCMW van Begijnendijk sinds 16 januari 2009 voor de studio op n°147/A een conformiteitsattest aangevraagd maar een navraag bij de gemeente Heist-op-den-Berg van 6 februari 2009 leert ons dat het huis n°147/A aan de Kleinesteenweg in Heist-op-den-Berg niet bestaat. Heeft daar dan al die jaren door toedoen van het OCMW geen zekere Valère VDV gewoond? Vraagt het OCMW van Begijnendijk nu een conformiteitsattest aan voor een woning die niet bestaat? Ergo, heeft het OCMW van Begijnendijk in december 2008 / januari 2009 dan een studio van een andere eigenaar met geld van de gemeente opgeknapt die niet bestaat?

Meer problemen.
Naar verluidt en volgens de klachten die ons bereiken, zijn er nog méér problemen met woningen van het OCMW van Begijnendijk, het tijdperk van wijlen Bèreke Verhaegen, peetvader van de MGB, is blijkbaar nog altijd niet voorbij.

Wordt dus binnenkort vervolgd.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 21 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.