Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926559

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Eisman diepvriesproducten : Grote verluchtingsoperatie?-Update1
19 februari 2009
Diepvriesauto al twee weken met open deuren langs de openbare weg.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 573.200
Ternat, 19 februari 2009.

---- Update 1 11:00 23/2/2009
Vandaag om 11 uur heeft de verluchtingsoperatie van één voertuig een einde genomen, of er na een drie weken durende"opendeur" nu een grote stofzuigbeurt ² komt is niet geweten. Onmiddellijk werd een ander voertuig geplaatst voor een grote verluchting / ontdooibeurt.  Benieuwd of ook déze wagen weer 3 weken blijft staan.  
² Door het dagelijks aan- en afrijden van tientallen vrachtwagens van een slopersbedrijf, vliegt er in de straat, waar normaal 30km/u mag gereden worden, heel veel stof rond, dat zit natuurlijk ook in de diepvriesruimten van de wagens waarmee levensmiddelen worden vervoerd ...

---- wijziging 08:45  21/2/2009
Eisman heeft een grote keuze aan diepvriesproducten die ze aan huis leveren, de bestelauto's bevoorraden zich vanuit verschillende distributiepunten, ondermeer ook vanaf de Assesteenweg, 117A/7 te Ternat, in dat gebouw zijn er buiten de redactie van Morsum Magnificat ook nog een aantal andere bedrijven gevestigd.

Tweede, ondertussen derde week
Ze beschikken over een opslagplaats, maar in de straat aan de overkant van het gebouw staat sinds 09 februari een onbeheerde diepvrieswagen waarvan de acht deuren van de diepvries sindsdien open staan, een grote "verluchtingsoperatie"?

Al twee weken ter plaatse rust ..Misschien maken straks de vogels hier wel nesten.

WC deuren.
In deze vestiging van Eisman rijden er een viertal diepvrieswagens rond, niettegenstaande er in de door hen gehuurde vertrekken ook toiletten zijn, maken hun afleveraars ook gebruik van de toiletten welke zich in de gang bevinden en die in feite voor twee andere bedrijven bestemd zijn. in casu Navicom en de redactie van MM.
Dat zou op zich nog geen probleem zijn, ware het niet dat systematisch de netheid met de voeten wordt getreden omdat er quasi altijd lege wc rolletjes achter blijven, soms sigaretten in een hoekje worden uitgemaakt, de toiletruimte nat wordt achtergelaten en na gebruik van de wc de deuren werkelijk wagenwijd worden opengelaten, dus ook daar permanent de "grote verluchtingsactie". Opmerkingen over deze laatste aan de verhuurder en de plaatselijke verantwoordelijke van Eisman, mochten niet baten.

De Post.
Voor de magazijnen, kantoorruimte, en keuken die Eisman in dat grote pand huurt is er, net als voor de redactie van Morsum Magnificat, geen deurbel wat soms een probleem is, niet voor de redactie van MM want die heeft twee bewakingscamera's, maar blijkbaar wel voor Eisman die de voordeur niet ziet.
Gedurende één jaar was er daar rond echter geen probleem, maar enkele dagen geleden diende de postbode een aangetekende brief te bestellen, de Eisman kantoorverantwoordelijke was daarvan blijkbaar of voorhand op de hoogte en had de ingangdeur, die normaal slotvast is, zondermeer open gedaan.
Niets vermoedend, sluit de redactie van MM na het binnenkomen de voordeur, maar dat zinde de verantwoordelijke van Eisman niet en hij vond het nodig bij de verhuurder te gaan janken.
Uiteraard kan een voordeur in een gebouw op een industriezone niet open blijven, ongenode gasten kunnen dan ongemerkt binnendringen en via die weg zich toegang verschaffen tot andere kantoren. 

Schijnzelfstandigen?
Vorig jaar in juli werd de journalist van Morsum Magnificat bedreigd, daarom dient deze alert te zijn en het gebeurt vaak dat deze tot een stuk in de nacht op de redactie werkt. Normaal is het gebouw om 19 of ten laatste om 20.00u verlaten, maar bij Eisman kunnen er alle uren van de avond, de zaterdag, de zondag chauffeurs opduiken. In plaats van de voordeur te gebruiken, komen ze via het magazijn binnen en zo duiken ze plotseling in de toiletten op die door de redactie worden gebruikt, zo stond er op een zondagmorgen om tien uur plotseling een chauffeur in die toiletten.  Toen wij vragen stelden of het personeel van Eisman ook tijdens het weekend werkt, werd dat ten stelligste ontkend, toch komen er systematisch op zaterdag én op zondag mensen die via het magazijn, dus met een code, binnen en buiten, dus toch schijnzelfstandigen?

Bij de firma Eisman konden we niet meteen iemand bereiken, via hun website kunnen we alleen
een e-mail zenden, dat gaan we niet doen.

JVDS © 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
www.morse-press.be  1740 Ternat. 

Laatste update ( 23 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.