Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931838





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vakbonden moeten zich aan een zelfonderzoek onderwerpen.
18 februari 2009
Openbare omroep wakkert wegens chauvinisme stakingen aan.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 571.700
Ternat, 18 februari 2009.

---- Update 1 16:15 18/2/2009
In een zopas binnengekomen bericht lezen we dat GM in Amerika virtueel bankroet is en 21,6 mia $
dient te vinden, misschien kan GM nu bij de vakbonden aankloppen, laat die maar participeren,
misschien zal het, wanneer de vakbonden voor "eigen zak" werken, beter gaan.  

---- correctie 13:00 18/2/2009.
Wil u staken, de boel verzieken en op stelten zetten, daarbij vernielingen aanrichten, personen gijzelen, willekeurige mensen hun bewegingsvrijheid afnemen, beletten inkopen te doen, kortom staken, bel dan de nieuwsdienst van de Rode propagandazender van de Vrt op 02 741 33 88.

Politiek moet ingrijpen.
Is er nog iemand die durft te ontkennen dat bij de Vrt de prioriteit voor groen en vooral rood gekleurde politiek eraf druipt, ergo een oververzadigbaar socialistisch bastion is. Bij elke staking of protest die in het socialistisch kraam van pas komt, staan ze paraat om yuppies met koffiemolen -camera- en lekstok -micro- te laten uitrukken, zelfs voor éénakters komen ze op Vlaamse kosten, buiten.
Dergelijk chauvinisme voor -k-vakbonden stimuleert het staken, betogen en het voeren van allerlei acties, zoals van de "sans papiers" die ze ten overvloede hebben gebracht, het is hoogtijd dat de politiek de Vrt aanspoort tot objectieve berichtgeving waarbij iedere partij evenveel aan bod kan komen. De televisie misbruikt haar macht schromelijk, personen die bij één of andere kleine of grote ramp in beeld worden gebracht kunnen zélfs nog lachen alleen al omdat ze op "de televisie" mogen komen!

Eigen graf gegraven.
Het is hoogtijd dat de -k-vakbonden zich bewust worden dat het afgelopen is om middels chantage nóg betere arbeidsvoorwaarden af te dwingen, in Oost Europa en Azië ² werken ze volgens eigen verklaringen van de -k-vakbonden niet met dezelfde technische kennis, maar wel vijf keer goedkoper, de keuze van Multinationals is dan voor de hand liggend, staak maar verder, verziek de boel nóg meer, u krijgt straks de "Nul" uren werkweek, eigen schuld, dikke bult.



² Uw redacteur heeft ervaring met werkkrachten in Azië -Filipijnen- en die ervaringen waren helemaal niet slecht, spijtig genoeg is er daar té veel corruptie, zoniet was ik nooit meer naar België teruggekeerd, ook
mij gezondheid werd door de lucgtvervuiling in Manila ondermijnd.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat 

Laatste update ( 19 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.