Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931842





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Olievlek rond Rita W. deint verder uit en wordt groter-Update2
11 februari 2009
Redactie krijgt reacties correcte informatie te verspreiden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 569.000
Ternat / Landen, 11 februari 2009

------ 09:00 17/2/2009 Update 2.
Op 15 februari 2009 stuurde een bedrogen klant van Rita W. schriftelijke bevestiging van eerder
geformuleerde klachten, het gaat over het feit, dat de klant betaalde voor waar die ze nooit kreeg,
erger, Rita W. verkocht de door "A" bestelde en betaalde waar aan "B" ....

------ 15:00 12/2/2009  Update 1.
Na de -betaalde- klacht bij het Belgische gerecht die het koppel uit Bekkevoort al in oktober 2008, ondermeer tegen de journalist van Morsum Magnificat plaatste, en nadat de recherche als gevolg daarvan een gebruikelijk onderzoek voerde, is er ná de recente ondervragingen, quasi direct één actie geweest : het sluiten van het topic bij IBG waar het klagende koppel zelf bakken laster een bedreigingen plaatste.
Op de website van kopersbelangen http://www.kopersbelangen.nl/viewtopic.php?t=16748 verschijnt er weer een belastend bericht, opnieuw onder een valse naam -pummeltje- waarbij gesteld wordt dat deze redactie door het gerecht zwaar onder vuur wordt genomen maar, voor zover wij weten, is daarvan, na de ondervraging, geen enkel teken, wél bij de klagers, het topic werd door de moderatoren verplicht weggehaald.
De journalist van Morsum Magnificat ligt, omwille van zijn totaal onafhankelijke koers, inderdaad links en rechts onder vuur, journalisten die geen vijanden hebben zitten niet op hun plaats, het zijn geen sociale werkers, maar wel Witte Raven.
Als de journalist van Morsum Magnificat bij het Leuvens gerecht onder vuur "zou" liggen, dan heeft dat wellicht niéts te maken met de klacht van het koppel.
Er staat door toedoen van de journalist van Morsum Magnificat op 20 april 2010 een belangrijke rechtszaak tegen Dirk Claes op de agenda, er wordt van de belangrijke politicus maar liefst 1 mio € schadevergoeding gevraagd, in dat dossier komen wellicht stukken aan bod waarbij de scheiding der machten bij de Leuvense Justitie in vraag zouden kunnen gesteld te worden, dat is ook aan de orde in de zaak Fortis, óók door dezelfde politieke partij van Dirk Claes.
Daarbuiten was er ook nog een dossier dat door de journalist van Morsum Magnificat werd aangekaart waarbij een Arts een Onderzoeksrechter beschuldigde, de geneesheer bevestigde aan de HR wél het verhaal van de journalist, maar weigert om bepaalde informatie aan de Hoge Raad voor Justitie door te geven zodat die zaak momenteel onvoldoende kan onderzocht worden.
Jacht op de journalist.
Daarbuiten zijn er nog enkele politici die de journalist van Morsum Magnificat onderuit willen halen, al wie heel veel te verbergen heeft -geen peanuts- houdt de journalist liever uit de buurt.
De klacht van het koppel is er gekomen omdat de journalist steeds meer belastend materiaal ontdekte en de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting hier wel degelijk in gevaar is.  Indien het tot een rechtszaak zóu komen, zullen de wetten van de Belgische Grondwet en de regels van het EVRM worden ingeroepen, het is trouwens niet de eerste keer dat het EHRM België veroordeelt omdat journalisten werden achtervolgd en veroordeeld waarbij de rechten van de mens werden geschonden.
Erik Verbeeck
onafhankelijk onderzoeksjournalist van beroep.

wijziigng 13:14 11/2/2009
De redactie van Morsum Magnificat wordt vandaag gecontacteerd door een persoon die
ons zegt voor de waarheid op te komen en dat, wat de journalist inzake Rita W.naar buiten heeft gebracht, nog miniem is.

Genoeg geweest.
De man aan de telefoon -die tot op heden niet bij het onderzoek is betrokken- vindt de manier waarop Rita W. tekeer gaat, nu welletjes
geweest, ook de inhoud van de nieuwe website www.vonheksterhorst.com zint de man niet en hij zal nu op zijn beurt óók stappen ondernemen, de rechercheur zal het dossier wellicht nog niet kunnen afsluiten.
Hieronder vindt u enkele links waarop u eea over de activiteiten van Rita W. kan vinden, of dat allemaal onder het fiscale luik van "twee nestjes" per jaar kan, is zeer de vraag waarop wij -nog- niet kunnen antwoorden.

Hier nog een link naar een forum dat niets aan onduidelijkheid overlaat:
http://www.kopersbelangen.nl/viewtopic.php?t=16748&postdays=0&postorder=asc&&start=60

http://members.lycos.nl/ritawuyts/
http://scripturn.com/tag_Heksterhorst.html
http://users.telenet.be/ferdinand.le.sage1/Medische-Duitseherder/linken.htm
http://www.youtube.com/watch?v=WpHZVTBoC1A
http://members.lycos.nl/ritawuyts/

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 17 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.