Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927828





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C.:Zelfs bij "niet deskundigen" komen ze ongeloofwaardig over.
21 juni 2006
Volksvertegenwoordiger J.ARENS is verontwaardigd.
Betekom / Brussel 21 juni 2006
Minister van Binnenlandse zaken PATRICK DEWAEL zoveelste keer verkeerd of ondeskundig door het F.A.N.C. ingelicht en Volksvertegenwoordiger J.ARENS heeft dat terecht begrepen.


Verloren
Radium 226 Bronnen verontrusten terecht Volksvertegenwoordiger J.ARENS.
De illegale radioactieve opvanger op de kerk te Saint Pierre <Dessous de la Ville> te Libramont heeft zijn 3 Radium 226 bronnen verloren, niet het Federaal Agentschap Nucleaire Controle, maar Volksvertegenwoordiger JOZEF ARENS maakt zich daarover zorgen.  

Minister DEWAEL kraamt onzin uit.
In de Commissie Binnenlandse Zaken van 20 juni 2006 stelt Volksvertegenwoordiger J.ARENS  (CDH) daaromtrent vragen aan Minister PATRICK DEWAEL maar de Minister maakt zich n?g maar eens belachelijk door naast de kwestie te antwoorden en zo heeft Volksvertegenwoordiger ARENS het ook begrepen want hij zegt : ? Uw antwoord kan ons dus niet geruststellen ? einde citaat.

De Volksvertegenwoordiger gelooft Minister DEWAEL terecht niet !
Het F.A.N.C. maakt de Minister systematisch "blaaskes" wijs

Diensten F.A.N.C. ongeloofwaardig.
Nadat het Betekoms bedrijf VeBo Electroadvies bvba Vers l?Avenir ervan op de hoogte bracht dat de Horemans- Souply, die op de kerktoren staat van de Eglise Saint Pierre te Libramont- Chevigny, alle 3 zijn Radium 226 bronnen heeft verloren en Nucleair Inspecteur ERIC HERMAN daarvan niet eens melding heeft gemaakt in zijn inspectieverslag, verscheen daarover een artikel in Vers l'Avenir
Dat artikel 
trok de aandacht van Volksvertegenwoordiger JOZEF ARENS die daaromtrent naar het F.A.N.C. telefoneerde. Daar kreeg de Volksvertegenwoordiger geen voldoening op zijn vragen en stelde aan de Minister DEWAEL : ? Bovendien heb ik tijdens telefonische contacten met enkele medewerkers van het Agentschap moeten vaststellen dat hun antwoorden verre van duidelijk waren. Uw antwoord kan ons dus niet geruststellen ? einde citaat.
Hieruit blijkt dat het ook voor niet deskundigen duidelijk is dat de werking van het F.A.N.C. mank loopt waardoor de bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen in het gedrang is, ergo zoals hier zelfs onbestaand is !

De verloren bronnen RADIUM 226 hebben een dosisdebiet van 3 ? 5 mSv/h en zijn op de koop toe aan de buitenkant radioactief besmet !  Het Inspectieverslag werd opgemaakt door ERIC HERMAN Nucleair inspecteur van het F.A.N.C.


Inspecteur Nucleaire ..... grote lantaarn met
een klein lampje ?
 

Bezoekers website MM : 105.000

Laatste update ( 21 juni 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.