Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927828





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dossier F.A.N.C.:Erkend bedrijf vraagt opnieuw aanstelling Gerechtsdeskundige.
20 juni 2006
F.A.N.C. Geeft verkeerde meetinstructies aan erkende bedrijven.

Betekom / Brussel 20 juni ?06.
Behalve ??n van de door het F.A.N.C. vergunde bedrijven, zijn 3 andere offici?le en deskundige instanties en / of organismen het met VeBo Electroadvies bvba uit Betekom het eens : besmettingen meet men niet met dosistempometers en dat wil het F.A.N.C. niet <in>zien.
De zaak kwam op 19 juni voor het Hof van Beroep te Brussel.


Haalt Advocaat van het F.A.N.C. zijn inspiratie van deze website ?


Tijdens zijn betoog van gisteren 19 juni gebruikte de Advocaat van het F.A.N.C. woorden die ook in de teksten op deze website voorkomen, alleen waren ze niet relevant en werden ze uit haar verband gerukt.
Advocaat P.H. jammerde tegen de Voortzitter van het Hof van Beroep, dat Appelante het F.A.N.C.al sinds 2003 " door de mangel " haalt !

Het is het F.A.N.C. die de bevolking moet beschermen tegen de gevaren van de ioniserende stralingen en in het kader van de verwijdering van de illegale radioactieve opvangers doet ze dat niet.
Het F.A.N.C. is de opvolger van de D.B.I.S. waarbij dezelfde personen aan de top vertoefden, als er 15.000 illegale toestellen werden geplaatst, dan was dat mogelijk door de laksheid van de D.B.I.S. ?n het F.A.N.C. dat al sinds 1994 is opgericht en nooit iets tegen die illegale toestanden heeft ondernomen, nu schieten ze met de vuilste methodes op de pianist !
 
 

Meten van radioactieve besmettingen.
Niettegenstaande het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (F.A.N.C.) op 30 december 2003 door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel werd veroordeeld voor het verspreiden van foutieve informatie, blijven ze in hun boosheid volharden, ergo, door hun grenzeloze arrogantie gaat het van kwaad naar erger. Opdat radioactieve besmettingen juist niet zouden ontdekt worden, laat het F.A.N.C. de door hen erkende bedrijven verkeerde meetmethodes toepassen waardoor radioactieve besmettingen niet worden ontdekt !  

Crimineel.
De tussen 1950 en 1985 illegaal geplaatste radioactieve bronnen hebben, door atmosferische omstandigheden, onderliggende delen zoals schouw, dak, etc. ontoelaatbaar hoog radioactief besmet en door het opleggen van verkeerde meetmethodes door het F.A.N.C. blijven deze besmettingen, na de verwijdering van het radioactief element, gewoonweg achter.
Het F.A.N.C. schiet hier schromelijk te kort in haar opdracht om de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen te beschermen omdat zij de problematiek van de illegale radioactieve opvangers onderschat hebben <en dat onder geen enkele voorwaarde willen bekennen>.

Adviseur van de Directie.
Het is JAN MICHIELS, een in de pers genoemde ?Adviseur van de Directie? van het F.A.N.C.  <waarvan 3 Directieleden ondertussen wegens incompetentie aan de kant werden gezet> die de trein voor de verwijdering van de radioactieve opvangers op het verkeerde spoor heeft gezet. Dit gaf aanleiding tot de eerste Juridische actie van de Betekomse firma VeBo Electroadvies bvba waarbij het F.A.N.C. een veroordeling opliep.

Kristel GEERTS
Hoofd Juridische dienst F.A.N.C.

(hier niet op een  zomerse uitstap maar op weg
naar het Hof van Beroep te Brussel)

.... wat JAN MICHIELS zegt, daar moet ge
niet op letten ....



Niet op letten.

Dat JAN MICHIELS als een zoveelste politieke pion binnen het F.A.N.C. fungeert, kan niet iedereen waarderen. WALTER BLOMMAERT <ingedeelde inrichtingen> beklaagde zich al meermaals bij de Directie omtrent de handel en wandel van JAN MICHIELS, zelfs het hoofd van de Juridische dienst KRISTEL GEERTS zei in een telefoongesprek : ?Op wat Jan Michiels zegt moet ge niet letten? einde citaat !   

F.A.N.C. Reuze struisvogel.
Dat de rest van de vergunde bedrijven voor de verwijdering van de radioactieve opvangers niet moeilijk doet is nogal wiedes omdat :
1. Heleblitz en L?Aigrette de illegale opvangers massaal plaatsten en de wet van 28.2.1963 dito overtreden hebben.
2. Diezelfde bedrijven, na de verwijdering van het door hen illegaal geplaatst element, systematisch weer onnuttige tuigen verkopen en dus weer verdienen.
3. Met het verwijderen van radioactief materiaal niets te verdienen valt.
De ?nige van de drie vergunde bedrijven <slechts 3 want l?Aigrette werd recent door GDK overgenomen> dat de juiste techniek en meetmethodes toepast bij de verwijdering van de radioactieve opvangers en ook geen radioactief besmette onderliggende delen ongemoeid laat, is blijkbaar VeBo Electroadvies bvba maar dat wordt het Betekoms bedrijf door het F.A.N.C. niet in dank afgenomen. De ambtenaren van het Agentschap Nucleaire Controle kunnen de ijver van VeBo best missen en spelen liever voor struisvogel, ze zien ze de gigantische laksheid van hun afgezette Directie liever niet en dit ten koste van de volksgezondheid.

Aanstellen Expert.
Omdat VeBo Electroadvies bvba maar ook A.V.N., Techni-Test en het Nederlandse N.R.G. duidelijk zijn in het meten van besmetting en alleen het F.A.N.C. als ? alleenheerser en Autoritair agentschap ?, eigenaardig genoeg, een andere mening heeft vroeg VeBo Electroadvies bvba gisteren 19 juni 2006 in beroep opnieuw de aanstelling van een Expert. 

Het is nu wachten op de uitspraak van de Rechter.
Bezoekers website  104.800

Laatste update ( 21 juni 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.