Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931844





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Het "Glazen huis" van Patricia Stevens.
01 februari 2009
"Rioolgeur, Mat glas ramen worden dichtgemaakt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 563.700
Ternat / Begijnendijk, 1 februari 2009.

gewijzigd 08:30 2/2/2008
In haar verkiezingspropaganda, die in Begijnendijk in de verkiezingsperiode van
oktober 2006 om de haverklap bij de Begijnendijkse inwoners op de vloermat viel, beloofde Patricia Stevens -MGB- voor het OCMW openheid van bestuur, kwaliteit en juridische bijstand. Dit laatste onderwerp in een verkiezingspamflet publiek maken is, omdat ze zelf jurist is, scherp op de snee van de belangenvermenging. Deze redactie zal dat, naar aanleiding van het politiek verdict bij Raad Voor Journalistiek, hopelijk voor de Rechtbank nog mogen aantonen.

Geen "Glazen" wel "Stink" huis.
In één van haar verkiezingspamfletten heeft Stevens het als voorzitter van het OCMW
op een subjectieve manier over het feit dat zij van het OCMW een "Glazen" en "Doorzichtig" huis met "100% discretie" wil maken, deze redactie heeft de formele bewijzen dat het, alvast in enkele gevallen, juist andersom is, dus mét bewijzen en zodat men ons geen laster kan verwijten.
Nadat Patricia Stevens het OCMW voorzitterschap aan haar partijgenote Lisette
Verbeeck overdroeg, dreigde het al snel mis te lopen. Om de schade te beperken werd Stevens door het College van Burgemeester en Schepenen al even snel als toeziend Schepen bij het OCMW gedetacheerd en de fluwelen oppositie werd wéér eens schaakmat en voor schut gezet. Wie het OCMW van Begijnendijk bezoekt zal bij het binnenkomen in de "Hall" reeds beamen dat het stinkt, naar riool nota bene, de aanzet naar "riool-ocmw" is bij het binnenkomen al aangegeven, die rioolgeur proberen ze met geurbestrijders te verdrijven, maar het lukt ze niet, schijn bedriegt.

Verkiezingsblabla uit 2006 van 
OCMW voorzitter Patricia Stevens -MGB- 



Deze redactie beschikt over meerdere bewijzen dat hier dito de waarheid geweld wordt aangedaan, is dat soms beroepsmisvorming? Bij een 100% gewaarborgde discretie stuurt men -bewust- geen fax met gegevens over cliënten naar een nieuwsredactie, in de juridische wereld heeft men voor zo'n miskleun mooie beschuldigingen.
"Altijd" voor "Jullie" is hier één en al ijdelheid, óók dat is in de praktijk wel heel anders, minstens zeer selectief toegepast.

Oorlog.
In Begijnendijk woedt in alle hevigheid een politieke oorlog, er zijn individuen die
dossiers aanleggen en opstapelen. In die ondergrondse anti MGB beweging zitten, zoals dat ook in een strategie past, geheime agenten met gespleten persoonlijkheden, die informatie krijgen, soms doorspelen, en verzamelen om ze straks bij de verkiezingen tegen de MGB uit te spelen, of dát de goede -oorlogs-tactiek is, zal nog moeten blijken. De ondergrondse beweging met inside informanten heeft schrik, grote schrik dat het Paard van Troje vroegtijdig ontmaskerd wordt voordat de MGB doos van Pandora ontploft en de valsspelers ontmaskerd én afgestraft worden.

Journalistieke deontologie.
De secretaris van de beroepsjournalisten en vermeende "Perspaus" Pol Deltour schrijft het in zijn deontologie van de journalisten dat politici in hun politieke functie mogen beoordeeld worden, dat doen wij dan ook wanneer wij de voorzitters van het OCMW van Begijnendijk beoordelen op wat ze doen en vooral wat ze niet doen.

Meer in Morsum Magnificat 162
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 02 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.