Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931844





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk: Als er geen oppositie is, is er dictatuur.
31 januari 2009
Gemeenteraadslid sprak tegen dove Schepen OW.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 563.500
specifieke bezoekers 19:00 2/2/2009 : 104
Ternat / Begijnendijk, 1 feb. 2009

wijziging 08:30 2/2/2009
Als er in een politiek bestel geen oppositie meer is, dan steekt de dictatuur de kop op, in Begijnendijk is de MGB al dertig jaar aan de macht en is de oppositie al die tijd machteloos, in Begijnendijk steekt de dictatuur de kop niet meer op, ze is alom aanwezig.

Sneeuw.
Op maandag 5 januari 2009 om 10:45 stuurt een "Fluwelen" oppositielid, die al jaren zaagt over de trottoirs in ZIJN straat, een e-mail naar de Schepen van Openbare Werken Patricia Stevens -MGB-,het gaat zó :
Dag Patricia,
Vanmorgen heb ik, zoals enkele tientallen ouders of grootouders, de kinderen naar school gebracht. Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw... dat is de natuur.   Het zoutstrooien op de weg geeft veel natte en modderige toestanden. Enkele tientallen ouders-grootouders staan er 's middags en bij schooleinde weer een 10...15...minuten te "demmelen" in die natte, glibberige brei. Het zou wel aangenamer zijn als de stoepen aan de schoolpoorten, zowel in Betekomse scholen als in Begijnendijk, sneeuw (ijzel)vrij gemaakt worden. De gemeentelijke diensten beschikken zeker over het nodige materiaal. Kan u mij inlichten over het gevolg u er wil aan voorbehouden?
Beste groeten
remi
++++
NVDR:
Maar de gemeentediensten waren grotendeels doof, maar liefst vijf arbeiders waren druk doende om in Booischot een studio van een nieuwe vloer en tegels in de douche, etc. te voorzien, dit allemaal in een krot van een Baalse huisjesmelker ....
Op andere plaatsen was er óók gemor over sneeuwoverlast, maar de Begijnendijkse dictatuur zwicht niet voor de "Broekjes" van de oppositie, de man -?- van "Leef" hebben ze al lang "ingelijfd", van "Leef" blijft er ondertussen niets meer over, who's next?

Hier ziet u ondermeer waarom er in Begijnendijk in die periode niet veel sneeuw werd geruimd, ze hadden doodeenvoudig geen tijd! Hier het PDF document downloaden Booischot waar drie auto's van de gemeente Begijnendijk geparkeerd staan .... 
Binnekort is ook geweten of de werken die het OCMW van Begijnendijk in eigen beheer daar te Booischot liet uitvoeren, énig nut hebben gehad, te Heist-op-den-Berg zal men zich nu gaan buigen over de aanvraag van 16 januari 2009 van het OCMW van Begijnendijk, een conformiteitsattest af te leveren, dus afwachten. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 02 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.