Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926563





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sint Gillis Dendermonde-Update 2
24 januari 2009
Deze redactie spint geen garen uit dergelijke gruwel.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 559.800
Ternat / Dendermonde 23 januari 2009.

---- Update 2
Geestestoestand van jongeren, één voorbeeld.
Op een bepaald moment ontvangt deze redactie een e-mail van een twintiger, de journalist van Morsum Magnificat heeft de man eerder bij één of andere gelegenheid ontmoet, maar verder geen nadere kennismaking, een poosje later loopt bij de journalist een e-mail binnen met volgende inhoud :
Beste E....,
Ik heb met u gesproken op de begrafenis van ..... U lijkt mij op het eerste zicht wel iemand die zijn beroep ernstig neemt. Ik had inderdaad wel graag iets onderzocht gezien, hoewel ik niet direct zie hoe ik u daarvoor zou kunnen betalen, met mijn uitkering van ..... per maand. Het betreft een oude familiegeschiedenis, waarover ik u per mail niets kan zeggen. Bovendien ligt de zaak daarin moeilijk, dat de meeste getuigen en/of betrokkenen dood zijn. Het kan ook zijn, dat veel zich in mijn verbeelding afspeelt, ik weet het niet zeker ...  U kunt mij altijd bereiken via onderstaande gegevens.
Naam en adres bij de redactie bekend.
Pharmaindustrie.
Al jaren publiceert het Amerikaanse FDA -Food Drugs Administration- bakken kritiek over de medicijnen die voor ADHD worden gebruikt, Rilatine, Strattera en vele, vele andere medicijnen waardoor jongeren verslaafd, in feite gedrogeerd worden en waarvan de Pharma-industrie schatrijk wordt. In Nederland wil men dat Elli Lilly de Stratterageheimen bloot geeft, maar de Pharmareus verzet zich daar met alle middelen tegen. Oók de psychiatrische ziekenhuizen dansen naar de pijpen van de Pharmaindustrie. 
Het is duidelijk dat jongeren steeds meer verslaafd raken aan die medicijnen, de zelfmoordneigingen toenemen, maar onder druk van de Pharmaindustrie gaat het aftakelingsproces schrikwekkend verder.
Gekkenwereld?
Sinds een jaar is deze redactie bezig met een onderzoek maar het is onvoorstelbaar moeilijk om door de bomen het bos te zien, mensen die tijdens een gesprek heel normaal, zeer verstandig en intelligent zijn, kunnen de volgende dag totaal veranderd zijn en alle voordien opgedane ervaringen in de vernieling brengen zodat opnieuw, vanaf nul, met andere personen moet begonnen worden, na één jaar hebben we maar zeer weinig vooruitgang geboekt. In die wereld weet je nooit of de persoon waarmee je praat of in contact bent, geestelijk betrouwbaar is.
----- 17:02 30/01/2009

---- Update 1.
Het is goed, dat de burgemeester van Dendermonde de lijkenpikkers van bepaalde pers de levieten heeft gelezen, Morsum Magnificat heeft dat tot haar tevredenheid vandaag aan diens medewerker Joost Pinot kunnen melden. Maar de burgemeester moet dan ook zelf ook het goede voorbeeld geven en wat meer van de camera's wegblijven.
---- 20:00 29/1/2009

De kassa van Morsum Magnificat ® Professioneel zal omwille van dergelijke feiten niet rinkelen,
dat kan van andere redacties niet gezegd. Laten we maar eens nadenken over de steeds meer
gestresseerde en onder druk staande maatschappij en de oorzaak daarvan.

Kijk ook maar eens naar de beelden die de Vrt te Dendermonde brengt, huilende mensen herkenbaar in beeld brengt, het is meer dan een schande dat zoiets mag, we begrijpen niet dat de politie die huilende dame zómaar laat filmen, een poosje later zien we politieagenten in beeld die de woning van de moordenaar te Sinaai afspannen, was de Vrt daar toevallig, of hebben ze de informatie op voorhand ontvangen wanneer de politie dat werkje -in beeld- zou opknappen? Hand en spandiensten?
----- 20:34 24/01/2009


Redactie MM 
Laatste update ( 01 februari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.