Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926564





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD in Carré: 80 Procent van Vlaanderen wil verkiezingen-Update1
19 januari 2009
Regering regeert zonder toestemming van de Vlamingen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 557.900
Ternat / Willebroek, 19 januari 2009.

gewijzigd 07:30 21/1/2009
gewijzigd 23:00 20/1/2009
geplaatst 22:34 19/1/2009

07:45 21/1/2009 Update 1.

In Morsum Magnificat 162 leest u een vraaggesprek met Wim Schamp, ondermeer : 
Red: En het logo?
Wim Schamp :
Toen ik op 12 juni 2007 een dagvaarding kreeg, begon ik te beseffen, dat ik het logo, waarvoor Dedecker niet betaalde, direct diende te registreren, wat ook gebeurde.
Dedecker heeft geen enkel factuur die betrekking heeft op het logo of de naam betaald, daarom ben ik de eigenaar en bezit de intellectuele eigendomsrechten, niet Dedecker zegt Wim Schamp.
---------

De politicoloog.
Jean-Marie Dedecker begon met een uitspraak van politicoloog Carl De Vos in Knack van januari 2007, een politicoloog wereldberoemd in Vlaanderen. Om de kiesdrempel van 5% te halen heb je vooral veel geld nodig en moet je structuren bouwen, mensen aantrekken die in een project geloven en je moet lijsten vormen. Dedecker moet vermijden dat zijn lijsten vol staan met verzuurde kiekens die bij andere partijen vertrokken zijn .... Tot zover Carl De Vos in Knack.
Het is vreemd dat bepaalde politieke partijen angst hebben om naar de kiezer te trekken, tachtig procent van de Vlamingen is niet akkoord met het feit dat de regering verder regeert zonder daarvoor een mandaat te hebben.

LDD op 19 januari om 19:30u in de Carré


                      Nieuwjaarsreceptie

Opiniepeilingen.
Jean-Marie Dedecker verwijst naar de recente opiniepeiling waarbij LDD 16% van de kiezers achter zich zou krijgen, Jean-Marie gelooft dat niet en rekent op zijn mensen om op de boer te gaan, "als de peilingen kloppen dan moeten we nog 84% van de kiezers overtuigen om voor ons te kiezen" zei Dedecker. Traditionele partijen regeren met kruk en houten been verder.
Wanneer onze partij zaken gaat aanklagen, verwijt men ons populisme, wel, zegt Jean-Marie, ik ben fier om populist te zijn
, want een populist is iemand die bekommerd is om de laagste klasse van de maatschappij -applaus van de aanwezigen-
.Tijdens de LDD Dag te Leuven had Jean- Marie voor "Populisme" een andere verklaring, toen bracht Jean- Marie dat in verbznd met America.

Laagste klasse?
Wanneer we de autootjes zien, inclusief deze van Jean- Marie Dedecker die voor de receptie bij Carré arriveerden, waaronder Porsche, Mercedes, BMW, dan is dat geen teken van de lagere klasse. Voor enkelen, werd de rood/wit alternerende afbakening even verwijderd, dat was ondermeer het geval voor de peperdure Porsche, dus bij LDD krijgt iedereen geen gelijke behandeling, waarom mogen sommigen -met een grote auto- buiten de gewone parking parkeren?  

In de kou.
Een honderdtal genodigden waren wat te vroeg, maar de deuren van Carré waren nog niet open, men diende buiten in de gang naar de ingang te wachten, gelukkig niet in de gietende regen, maar wel in een "trekgat", verschillende mensen klaagden :" het is goed om een verkoudheid op te doen".

Jean- Marie Dedecker aan de aanwezige journalisten : LDD gaat pas einde maart de kiezerslijsten bekend maken.

Lees meer in Morsum ® Magnificat  162.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 21 januari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.