Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931730





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk en OCMW Intimideert vermeende informanten.
18 januari 2009
Dictatuur MGB bereikt Russische en Chinese proporties.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 556.800
Ternat / Begijnendijk, 18 januari 2009.


Enige tijd geleden bereikte de redactie van Morsum Magnificat het signaal dat een visueel gehandicapte OCMW cliënt zich beklaagde omtrent de houding van het OCMW maar dat eigenlijk niet via de journalist van Morsum Magnificat wilde aankaarten omdat de OCMW cliënt schrik had van de drop in de regen te geraken, "ik hang van het OCMW af" zei deze.

Intimidatie.
Een maatschappelijk werker van het Begijnendijks OCMW bezoekt dagelijks
meerdere keren de website van Morsum Magnificat, dat heeft hij zelfs toegegeven. Naar aanleiding van een online bericht rond de klachten van de visueel gehandicapte cliënt, heeft het OCMW van Begijnendijk de vermoedelijke bron aangepakt. We vernemen dat de persoon door zijn bazen daarvoor is aangesproken. Art. 19 en 25 van de Grondwet en art.8 en 10 van het EVRM omtrent de vrije meningsuiting zijn in Begijnendijk niet van toepassing, mensen waarvan het mini Kremlin dénkt dat ze Morsum Magnificat informeren, worden geïntimideerd.

Woning Hulstsestraat, 43
Hetzelfde gebeurt met de woning die het OCMW van een bejaarde dame huurt.
Buren die de journalist van Morsum Magnificat mogelijk kunnen informeren worden door het OCMW van Begijnendijk geïntimideerd, de familie die het huis aan het OCMW verhuurt, durft aan de journalist van Morsum Magnificat geen enkele informatie te geven, "ik heb liever dat u het aan het OCMW gaat vragen"  zegt men tegen de journalist, de schrik zit er bij de bewoners blijkbaar goed in, deze redactie heeft nog méér voorbeelden, maar om die bronnen niet in gevaar te brengen, geven we geen verdere informatie.

Laat u niet intimideren.
Sommige politici van de fluwelen oppositie vieren dit jaar het feit dat zij dertig jaar
hun tanden kapot gebeten hebben op de praktijken van de MGB, sommigen durven in Begijnendijk of Betekom zelfs niet alleen op cafébezoek te gaan, daarom wijst deze redactie de lezers op de Wetten van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens  -EHRM-, ondermeer art. 8 en 10 én de Belgische Grondwet, ondermeer art. 19 en 25. Het is niet uitgesloten dat omtrent intimidaties door de Begijnendijkse MGB er binnenkort een dossier bij het EHRM wordt ingediend, België is al méér veroordeeld door het Europees Hof, de gezagsdragers in Begijnendijk dénken boven de Belgische Wetten te staan, maar daarom heeft Europa daarvoor nog geen toelating gegeven.

Raad.
Een goede raad aan de bewoners van Begijnendijk die het MGB "Juk" beu zijn :
LAAT U NIET INTIMIDEREN, dat is strijdig met de Grondwet en het EVRM,  informeer ons, desnoods anoniem via :

Postbus 40
3130 Begijnendijk
of
Postbus 40
1740 Ternat

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat  

Laatste update ( 19 januari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.