Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931630





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Merkenrechtengekrakeel logo LDD versus Wim Schamp.
13 januari 2009
LDD Beroept zich op voorgebruik van het Logo.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 554.000
Ternat, 13 januari 2009

Logo LDD op E-Bay te koop :
Na acht uur is er al een bod van: 15.000 €

wijziging 08:00 14/1/2009
geplaatst 19:47 13/1/2009
In een persmededeling geeft LDD een eigen versie rond het dispuut van de merkenregistratie met Wim Schamp, LDD beweert dat zij het beeldmerk vier maanden hebben gebruikt, dus een zeker voorgebruik hebben. LDD meent aldus van een bescherming tegen een "te kwader trouw deponering" te kunnen inroepen, daarvoor verwijst LDD naar artikel 2.4f van het Beneluxverdrag.

Merkenregistratie.
Wim Schamp heeft een andere mening over de registratie en zegt "het is heel simpel, twee dagen na de verkiezingen heb ik de registratie doorgevoerd, Dedecker heeft een deurwaarder op mij afgestuurd en op de koop toe van mij 2.500€ gevraagd, ik zou voor mijn eigen ontwerp nog hebben moeten betalen.
Eén jaar later is Dedecker veroordeeld om facturen te betalen, maar dat ging niet over de facturen die betrekking hadden op het logo".
Over het te koop aanbieden van het logo zegt Wim Schamp: "Dedecker heeft een koekje van eigen deeg gekregen, ik heb Dedecker op zijn Dedeckers gepakt en dat hebben ze uiteraard niet graag".

Wim Schamp.



Wim Schamp aan Morsum Magnificat
: Dedecker slaat onder de gordel, dat kan ik ook, maar doe dat niet. Toen LDD mij voor mijn intellectuele eigendommen niet wenste te vergoeden, ergo, mij via een deurwaarder op de koop toe nog 2.500 € wilde laten betalen, was het hek van de dam, ik had geen andere keuze, tenslotte is het mijn werk. 

Nietig?
Volgens LDD is het depot wegens kwaadwillig depot nietig, volgens Wim Schamp is het zijn intellectueel eigendom, hoe de vork juist aan de steel zit, is uit een dergelijk welles nietes spelletje niet meteen op te maken, dat zal dus afwachten worden.
Dedecker gaat de naam tijdens de komende verkiezingen wel gebruiken. Dat de financiën bij LDD niet hun sterkste troef zijn, is duidelijk, daarom begrijpen we niet dat JONG LDD voor een kleine activiteit zich zonodig groots in het Novotel diende te vertonen, ze houden bij LDD de schijn dus hoog.

Verrast.
Wim Schamp zegt aan deze redactie dat Jean-Marie Dedecker met anderen is gaan onderhandelen terwijl hij dat tegenover hem steevast ontkende, Jean-Marie is nu gewoon verrast en zit met deze zaak behoorlijk verveeld.

NVDR.
Morsum Magnificat heeft ooit in Nederland ook een Rechtszaak gevoerd omdat Nederlanders de merknaam Morsum Magnificat wilden inpikken, maar gezien het wettelijk depot werden de Nederlanders door de Rechter te Rotterdam teruggefloten, LDD riskeert nu hetzelfde.

Hier de link naar de LDD merkenregistratie :
http://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markID=2330059&markNumber=828027&markNumberType=REG

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 14 januari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.