Brief aan Leuvense Procureur die klant is bij kroegbaas Claes.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 541.500 Ternat / Begijnendijk / Rotselaar, 20 december 2008. CD&V mandataris Dirk Claes ziek in hetzelfde bedje.
------- wijziigng 14:30 21/12/2008 Dat niet alleen de CD&V-top aan de scheiding der machten poogt te tornen maar ook andere CD&V mandatarissen zich daaraan schuldig maken, wordt met onderstaand voorbeeld aangegeven, lees de brief en overtuig uzelf. Dirk Claes liegt tegen Procureur. CD&V burgemeester Dirk Claes, kroegbaas en -ondertussen- Senator Dirk Claes schuwt het misbruiken van macht en het in dat verband contacteren van de Justitie ook niet. Bewijs daarvan is de brief die Dirk Claes, om nóg meer indruk te maken op briefpapier van de gemeente Rotselaar, naar de Procureur des Konings te Leuven stuurde, waardoor hij de ganse gemeente compromiteerde. Dirk Claes werd nooit, zoals hij in zijn schrijven aan de Procureur beweert, bij zijn parlementaite bezigheden bezocht -zie ander artikel-. Dirk Claes verzoekt, geeft feitelijk opdracht aan de Procureur des Konings, om op de website van Morsum Magnificat te gaan kijken, als dat geen inmenging is in de Rechterlijke macht, wat is dat dan wel?
Links : Persbadge maar Dirk Claes wil dat de Procureur des Konings te Leuven de bekende weg laat onderzoeken, Dirk Claes was degene die tijdens deze commissie vragen aan de minister van BZ stelde, Dirk Claes was dus op de hoogte dat Erik Verbeeck daar als pers aanwezig was, ergo de Voorzitter van de commissie -André Frédéric- stuurde de bode naar Erik Verbeeck voor een extra verificatie van de persbadge, Erik verbeeck is ook al sinds 2001 bij de Persdienst van De Kamer bekend, dat had Dirk Claes óók kunnen natrekken, maar meneer Claes brengt liever de scheiding der machten in verdenking. Rechts : Dirk Claes in de CBZ van 26 mei 2004, Erik Verbeeck is de fotograaf, vooraan op de foto ziet u de flits van een 2e fototoestel en zijn GSM. Nadien vraagt Dirk Claes aan de Procureur e.e.a. na te zien is wat de scheiding der machten betreft toch méér dan een teken aan de wand, bovendien dit lijkt écht op laster.
Procureur is klant. Dat de Leuvense Procureur des Konings klant is in het "Volkscafé" van Dirk Claes te Wezemaal is op zichzelf geen probleem, maar het feit dat Dirk Claes vervolgens aan die Procureur soort familiare brief stuurt geeft aan, dat de personen mekaar béter moeten kennen, op zijn minst één van beiden heeft in zijn kaarten leten kijken, de brief lijkt op verregaand misbruik. Aantasting democratie. De brief zelf ruikt naar een aantasting van de scheiding der machten, de inhoud en de klachten die Claes formuleert raken kant noch wal. Maar de haat die de burgemeester richting een andere politieke partij koestert, komt ookl tot uiting, een teken van de ondemocratische instelling van de Rotselaarse politicus die door het schrijven van de brief in één ruk op diverse items in de fout gaat. Vooral omtrent het heikel punt van de illegale verwijdering van de radioactieve opvanger van de basisschool te Rotselaar Heikant. Het organisme heeft daar geen radioactieve besmetting vastgesteld maar heeft wel bevestigd dat er een radioactief element heeft gestaan dat duidelijk niet op een wettelijke manier is verwijderd dus "ergens" gebleven moet zijn. Het gaat hier om zeer gevaarlijk radioactief afval dat pas na 1.602 jaar halveert in straling. Rechtszaak. De brief aan de Leuvense Procureur des Konings is niet de énige die Dirk Claes schreef, de andere stuurde hij maar liefst naar álle burgemeesters in Vlaanderen en ook dáárin bracht hij het Vlaams Belang ter sprake. Voor dié brief -en de gegvolgen ervan- zal de Senator zich begin 2009 voor de Rechtbank moeten verantwoorden. Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel EVER © Morse-Press 1740 Ternat. |