Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931630





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bericht aan de Morsum Magnificat abonnees.
10 december 2008
Klaarstomen van n°160 loopt vertraging op.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 537.000
Ternat, 10 december 2008.

MM 160 uit.

Het is de betrachting van de redactie en de uitgever van Morsum Magnificat 
Professioneel om elke 10e van de maand klaar te zijn met het MM nummer, maar ook hier moeten we ons, wegens het brengen van ANDER NIEUWS, van anderen onderscheiden, we halen onze deadline deze maand wegens meer ANDER NIEUWS dus niet.

Morsum Magnificat brengt geen enkele vorm van publiciteit, we moeten op dat vlak dan ook aan niemand verantwoording afleggen, we worden ook niet gesteund door één of andere politieke partij, noch op het lokale, noch op het nationale vlak. Laten we toch even duidelijk stellen dat de Vlaamse Overheid, dus de politiek, aan een gulle schenker is aan de media, we noemen enkele jaarlijkse dotaties :

- Vrt : 340 mio €.
- Beroepsjournalisten : 286 mio €
- Fonds Pascal Decroos  : 250 mio €

Beroepsjournalisten durven op de koop toe nog te stellen dat ze onafhankelijk zijn,
ergo, nadat het gesjoemel bij de Vrt bekend is geworden en Aimé Van Hecke -Humo baas- daarbij via zijn lief betrokken is, schaamt de HUMO baas zich niet om bij de overheid te gaan aankloppen voor nóg meer van onze centen !

Het sterkste verhaal is de recente steun van 30.000 € die de Vlaamse Overheid aan de Nederlandse VVOJ, dat in België niet eens een officieel adres heeft en slechts een vijftigtal Belgische leden, voor een decadente "Conference" te Brussel heeft toegekend, als dat geen schande is.

Morsum Magnificat krijgt niéts en moet zelf haar plan trekken, maar we moeten ons van de rest van de gatlikpers dan ook niets aantrekken en in tegenstelling tot de rest van de -politieke gatlik- pers, schuwen wij geen enkel onderwerp.

Wat ons zuur opbreekt is dat men ons maar al te vaak voor de kar wil spannen, sommigen komen bij Morsum Magnificat aankloppen wanneer problemen die ze gedurende jaren hebben, niet opgelost geraken, men verwacht dan van ons -Morsum Magnificat- dat wij de problemen in een mum van tijd oplossen en op de koop toe, mag het ook niets kosten, maar we hebben alle stormen tot op heden al goed weten te doorstaan, de éne keer kost het al wat meer moeite dan de andere.

Wegens enkele recente nieuwsfeiten is het uitbrengen van Morsum Magnificat 160 ietwat vertraagd, dus nog even geduld aub.
----- geplaatst op  14:15 10/12/2008

Redactie Morsum Magnificat.
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 12 december 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.