Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926572





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester van Koksijde kiest voor LDD.
24 november 2008
Marc Vanden Bussche van Open VLD naar Lijst De Decker.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 529.100
Ternat / Koksijde 24 november 2008

Persbericht LDD van 24 november 2008,
Nationaal LDD-Voorzitter Jean-Marie Dedecker en burgemeester Marc Vanden Bussche van Koksijde hebben in een gemeenschappelijke persconferentie de overstap aangekondigd van Marc Vanden Bussche (Open VLD) naar Lijst Dedecker. In de gemeente Koksijde gaat de vroegere Open VLD-fractie verder onder de naam van Lijst van de Burgemeester, en zal zich ook onder die naam aanbieden bij de gemeenteraadsverkiezingen. De lijst van LDD en Open VLD kan in onderling overleg nog versterkt worden met andere partijen of mensen.

Voor Marc Vanden Bussche is het een bewuste keuze: “Het is niet alleen omdat ik al jaren bevriend ben met Jean-Marie dat ik de stap zet, maar het is ook de uitdaging dat zijn nieuw project van LDD voorstelt. Natuurlijk zal ik de regerende coalitie in mijn eigen gemeente niet verwaarlozen, maar het is voor mij ook de roep van de nationale politiek die een rol speelt. Ik kan professioneel meer plaats maken voor dit project, en ben er van overtuigd dat mijn inbreng bij LDD zal meetellen, wat ik bij mijn vorige partij, Open VLD, niet altijd mocht zeggen. LDD is ook een jonge partij, en het is voor een politicus belangrijk en een plezier om mee te werken aan de opbouw van al die nieuwe ideeën. Over die nood aan politieke vernieuwing zitten Jean-Marie en ik al jaren op dezelfde golflengte, die van het gezond verstand, dat zal dus geen probleem zijn.”

 Voor LDD West-Vlaanderen is de komst van Marc Vanden Bussche een grote aanwinst. Jean-Marie Dedecker: “Marc is natuurlijk een zeer populaire burgemeester, en wij kennen mekaar al jaren. Maar wij zijn vooral blij omdat we bij de verkiezingen van juni van volgend jaar mensen zoals Marc zullen nodig hebben. Met de ervaring, de geloofwaardigheid en het politiek  gewicht van de burgemeester van Koksijde kunnen we de partij verder uitbouwen in West-Vlaanderen
----- einde persbericht LDD
----- geplaatst op 12:25 24/11/2008
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 25 november 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.