Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926575





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaamse Overheid had geen oog voor onveilig werk-Update1
13 november 2008
Deadline realisatie kunstwerk kwam even in het gedrang.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 526.600
Ternat / Brussel, 13 november 2008.

Technische Inspectie -WASO- 
dreigt werf aan Vlaams Parlement stil te leggen.

------ Update 22:20 13/11/2008

Deze redactie heeft vandaag nog maar eens aangetoond hoe politiek in mekaar zit, Filip Dewinter van het Vlaams Belang heeft zijn persgeilheid nog maar eens aangetoond, het Vlaams Belang valt steeds lager en moet steeds gekkere toestanden uitlokken om
nog te kunnen scoren.

Persconferentie op onveilige bouwwerf.

Het feit dat men het Vlaams Parlement binnenstapt of verlaat en dat niet in veilige omstandigheden kan gebeuren is meer dan een blaam voor de Vlaamse Overheid. Of dat nog niet genoeg is gaat, op de koop toe, een politieke partij op die bouwwerf een
persconferentie organiseren, natuurlijk is dat een initiatief van politiek lefgozer Filip Dewinter, hij mocht wéér voor eigen volk -op een onveilige manier- show komen verkopen.


Dewinter met een show op een bouwwerf waar boven de hoofden wordt gewerkt, onveilig en niet goed te keuren. Het Vlaams Belang geeft hier een verkeerd signaal
Foto: Vlaams Belang.

De Wet.

Sterker is dat deze redactie ter plaatse de opmerking aan Anke Vandermeersch plaatste dat de persconferentie daar eigenlijk niet zou mogen doorgaan omdat de werf strijdig is met het KB van 25 januari 2001 -Tijdelijke en Mobiele werkplaatsen-, maar de advocate repliceerde met een kwinkslag dat ze die wet niet van buiten kende !
Filip Dewinter zei ; "Ik had ook graag een helm gehad" en liep dan meteen weg, Dewinter had zich voordien voor eigen camera kunnen opnaaien, er liep ook nog een vertrouwde journalist van Belga rond.

Arbeidsinspectie.

Omdat politiek, zoals hier blijkt, onverantwoord stekeblind is en de plaatselijke verantwoordelijken van het bedrijf van zich afbeten terwijl de situatie niet te verantwoorden was, werd de arbeidsinspectie ingeschakeld, die stapte enkele uren later al ter plaatse af, WASO te Brussel weet dus -soms- wel van aanpakken. Als de veiligheid morgen niet wordt gerespecteerd, wordt de werf wellicht gesloten en komt de opening zondag in het gedrang.

Werkgever.
Tom D. van de Kortrijkse firma had alle begrip voor de actie van Morsum Magnificat, Sigjoed die meteen met Morsum Magnificat in de clinch ging, zal waarschijnlijk een slecht moment hebben gehad zei de man, maar de opmerkingen van Morsum Magnificat waren terecht.

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel
Erik Verbeeck
www.morse-press.be   1740 Ternat.

Laatste update ( 26 juli 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.