Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927765





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
ACROTECH diende klacht in tegen Morsum Magnificat
02 juni 2006

Morsum Magnificat bracht onveilige toestanden van ACROTECH aan het licht


ACROTECH Diende klacht in tegen de uitgever van Morsum Magnificat, het werd Keen slag in het water, uitgever en redacteur volledig vrijuit.

Betekom / Leuven 2 juni 2006
Omdat Morsum Magnificat onveilige toestanden bij uitvoering van werken door ACROTECH had gepubliceerd, diende GERRY COLEMONT klacht in met Burgerlijke partijstelling tegen Design & Telecom (de uitgever van Morsum Magnificat), de zaakvoerder ervan en nog een ander bedrijf.


Marcel "De Celle" van ACROTECH op 2 juni 2004 te Brustem ....

Personeel van ACROTECH en / of onderaannemer voerden onverantwoorde
?n gevaarlijke toeren uit




GERY COLEMONT <ACROTECH> diende klacht in tegen Morsum Magnificat
en krijgt nu zelf de rekening
....  (Foto : VRT)

Kunst en vliegwerk te Brustem.
Volgens informanten was het wel degelijk ACROTECH die op 2 juni 2004 in opdracht van PROXIMUS constructies diende te plaatsen in de kerktoren te Brustem. Daarbij ging ACROTECH, waarvan een zekere ?Marcel? ter plaatse was, zeer onveilig en zelfs gevaarlijk te werk.
Er werden mogelijk door ACROTECH ook interimairs of onderaannemers voor dat werk ingeschakeld, maar ACROTECH was er in ieder geval ook bij betrokken, Morsum Magnificat publiceerde in MM 103P daaromtrent een artikel.


Klachten van anderen.

Volgens andere bronnen zou men het bij ACROTECH niet zo nauw nemen met de veiligheid, interimairs zouden zondermeer met een zak alpinistenmateriaal op pad worden gestuurd zonder de nodige opleidingen te hebben gekregen.  Wellicht via de artikels van Morsum Magnificat kreeg de Technische Inspectie weet van de toestanden en er werden aan GERY COLEMONT lastige vragen gesteld.

Klacht tegen uitgever en redacteur.

Om een onduidelijke reden diende GERY COLEMONT klacht in tegen Design & Telecom (de uitgever van Morsum Magnificat) en diens redacteur. We noteren dan oktober 2004. De klacht wordt zonder gevolg geklasseerd maar GERY COLEMONT geeft niet op en laat ook een zekere Ann DE KUYPER klacht indienen, deze keer m?t Burgerlijke partijstelling bij het Parket te Leuven.

Sisser.
Bij de klacht die GERY COLEMONT en ANN DE KUYPER plaatsen, worden ook <kwestie van gewicht in de schaal te werpen >  ELECTRABEL en PROXIMUS betrokken, de redacteur zou bij deze twee genoemde bedrijven ook ?gekend? zijn volgens GERY COLEMONT in zijn klacht !
Onderzoeksrechter M. te Leuven sloot de zaak af en de Raadkamer besliste op 2 juni 2006 dat het onderzoek werd afgesloten en dat zowel Design & Telecom als de redacteur van Morsum Magnificat in deze zaak vrijuit gaan. ACROTECH, dat zich Burgerlijke Partij stelde, moet alle kosten betalen.


Laatste update ( 18 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.