Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931189





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
TV Vlaanderen telt 70.000 abonnees - Gunstig demopakket
03 oktober 2008
Het TV Vlaanderen team stuurt woordje van dank.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 510.000
Ternat / Brussel 3 oktober 2008.

In een persbericht van vandaag meldt TV VLAANDEREN de kaap van 70.000 abonnees te hebben bereikt. Dat zijn 70.000 Vlaamse gezinnen die verder durfden kijken dan hun kabel lang is, stelt men bij TV Vlaanderen, die abonnees en hebben gezien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Ondertussen is TV VLAANDEREN ook al helemaal ingeburgerd in het Vlaamse straatbeeld. Niemand kijkt nog raar op wanneer de buurman plots een schotel aan de muur hangt. Met onze scherpe prijs, ons ruime (HD-)aanbod, de absolute vrijheid die wij bieden en al onze andere voordelen, is dat natuurlijk niet vreemd.

Maar de manier waarop digitale televisie via satelliet op zo’n korte tijd zo’n sterke positie heeft weten in te nemen in het sterk bekabelde Vlaanderen, danken we in de eerste plaats echter vooral aan u, onze trouwe abonnee. Samen met die andere 69.999 tevreden schotelkijkers vormt u het grote succes van TV VLAANDEREN!  Daarom zeggen we hier ook dank u wel aan al onze 70.000 abonnees!

TV Vlaanderen lanceert promokit.
Op 3 november wordt de analoge ether afgeschakeld door de overheid.
http://www.tv-vlaanderen.be:80/pid_analoge_afschakeling.asp
Vanaf die datum worden alle oude ether-antennes dus onbruikbaar en moeten heel wat Vlamingen op zoek naar een alternatief.
Speciaal voor hen, maar ook voor iedereen die nog twijfelde om over te stappen op digitale televisie via satelliet, doen we nu een tijdelijk aanbod waaraan niet kan worden weerstaan.
 
Met onze Promoset haalt u voor slechts 199 euro namelijk alles in huis wat nodig is om te
genieten van het meest voordelige televisieabonnement op de markt: én een schotelantenne met Single LNB, én een gecertificeerde satellietontvanger én een TV VLAANDEREN smartcard!

Deze Promoset werd speciaal naar aanleiding van de analoge afschakeling op de markt gebracht in een beperkte oplage van slechts 5.400 stuks. Wees er dus snel bij om van dit absolute koopje te genieten!
meer informatie
http://www.tv-vlaanderen.be:80/pid_promoset.asp

------
www.morse-press.be

Laatste update ( 04 oktober 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.