Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931179





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De eerste politieke Gieren zijn al opgedoken.
21 september 2008
LDD aast nu al op verkiezingen

Paginabezoekers website Morsum magnificat : 505.300
Ternat, 21 september 2008.

Volgens een persbericht van vandaag is het voor Lijst Dedecker nu overduidelijk dat alleen nieuwe verkiezingen het land uit het institutioneel moeras kunnen halen. De mensen geloven de politici niet meer schrijft LDD, maar vergeet er bij te zeggen dat ze zelf óók politici zijn die over een gelijke kam dienen geschoren te worden.

LDD stelt dat op het N-VA congres duidelijk is gebleken dat de huidige meerderheidspartijen mekaar nog minder vertrouwen. Daarom is het hoog tijd dat de schijnregering Leterme 1 verdwijnt, en de kiezers om hun mening wordt gevraagd, LDD opteert uiteraard voor verkiezingen, de partij heeft immers het laatste jaar de Vlaams Belangafdelingen afgeschuimd en -volgens het Vlaams Belang- alle ruziemakers bij LDD ingelijfd.

Jurgen Verstrepen : Vlaamse regering door Belgisch virus aangestoken. Open VLD is er bij monde van voorzitter Somers nu ook in geslaagd om de Belgische besluiteloosheid over te dragen naar de Vlaamse regering . Een dag voor de ‘septemberverklaring’ in het Vlaamse Parlement zegt Open VLD het vertrouwen op in de N-VA minister in de Vlaamse regering.

Mediaman en LDD ondervoorzitter Jurgen Verstrepen zegt dat LDD bijzonder nieuwsgierig is naar de manier waarop Minister-president Peeters morgen in het Vlaamse Parlement zal optreden. Kan hij nog het vertrouwen krijgen van al zijn meerderheidspartijen nu de verkiezingstrijd volop is losgebarsten en zijn coalitiepartners al vechtend over straat rollen?

Dat er nu al binnen de LDD met de ellebogen wordt gewerkt en er o.a. in Limburg
óók al heibel is, wordt wijselijk verzwegen. We mogen evenmin vergeten dat LDD nog niets bewezen heeft. Morsum Magnificat heeft bij LDD in enkele technische dossiers nog geen enkel competent element ontmoet, Jean-Marie is het duiveltje doet al en ook dát kan niet blijven duren, óók LDD komt competente krachten te kort.

LDD zegt : "Goed bestuur zal ver te zoeken zijn". Laten we even afwachten tot wanneer LDD mag tonen wat ze kunnen, kritiek leveren is makkelijk, maar doen is toch heel wat anders, deze redactie heeft van LDD nog niet écht veel gezien.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be

Laatste update ( 21 september 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.