Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927684





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C. Op 9 juni in hoger beroep opnieuw voor de Rechter.
30 mei 2006

Overheidsinstelling behalve andere aantijgingen, nu ook voor rechtsmisbruik en machtsafwending voor de Rechter.


Betekom / Brussel 31 mei 2006
Het Federaal Agentschap Nucleiare controle verzegelde op 2 maart 2006 voor de tweede keer de ingedeelde inrichting van VeBo Electroadvies bvba te Betekom, dit niettegenstaande het F.A.N.C. voordien (op 6 janauri 2006) met dat bedrijf een schriftelijke overeenkomst sloot geen sluiting v??r einde juni 2006 meer te zullen uitvoeren.

Machtsafwending.
De val van J.P.SAMAIN wordt toegeschreven aan de acties van VeBo Electroadvies bvba waarvan de zaakvoerder de perikelen uit de 80-er jaren nog lang niet vergeten is.
Het F.A.N.C. heeft de inrichting onder valse voorwendsels gesloten, de voorraad zou volgens de Inspecteurs zijn toegenomen, maar dat was niet het geval en dat heeft de Advocaat van het F.A.N.C. tijdens de zitting van 10 en 11 april 2006 ook toegegeven.
Rechter bevoegd maar eis ontoelaatbaar bij gebrek aan wettig belang.
Omdat de Rechter in Kortgeding geen rekening hield met het feit dat de voorraad niet was toegenomen, maar afgenomen oordeelde de Rechter onterecht dat de eis van VeBo Electroadvies bvba ontoelaatbaar was door gebrek aan wettig belang, tegen die verkeerde beoordeling is VeBo in beroep gegaan en die zaak wordt op 9 juni 2006 in "Hoger beroep" ingeleid. 
Aanstellen Expert.
Op 19 juni 2006 dient het F.A.N.C. opnieuw voor de Rechtbank te verschijnen omdat VeBo Electroadvies bvba het F.A.N.C. ervan beschuldigd verkeerde instructies aan de erkende bedrijven op te leggen in verband met het meten van radioactieve besmettingen veroorzaakt door de illegale radioactieve opvangers waardoor radioactief materiaal achterblijft wat een probleem is voor de volksgezondheid.

Laatste update ( 31 mei 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.