Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927684





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FANC : Smeerlappen aan de macht
28 mei 2006
Dak van school te Keerbergen dat radioactief besmet is, is geen alleenstaand feit.


Betekom / Keerbergen 28 mei 2006
Te Antwerpen, Merksplas, Turnhout, Hasselt, Heusden- Zolder, Deurne, Keerbergen, Han- Sur- Lesse,  etc. ligt  radioactief materiaal op daken, daarbij zijn 3 scholen.

Link naar andere artikels (incomptenten aan de macht)
Link naar andere artikels (vriendjespolitiek)
Link naar andere artikels (Bronnen verloren)

Dak van school te Keerbergen besmet met radium 226.
Omdat in het verleden de D.B.I.S., en het F.A.N.C. sinds 1994, haar job niet deed, hebben de lekkende  illegale radioactieve bronnen van de ? zogenaamde ? radioactieve bliksemafleiders onderliggend materiaal besmet, ondermeer het dak van de basisschool te Merksplas, te Deurne  en te Keerbergen.
Te Deurne (A'pen) werd dat bevestigd door Techni- Test en te Keerbergen door A.V.N., de laatste  besloot dat de besmetting moet worden weggenomen, maar ondertussen is A.V.N. door het F.A.N.C teruggefloten, A.V.N. mag geen enkele conclusie meer trekken !  Of de radioactieve besmetting ondertussen is weggenomen is ons niet bekend.


Basisschool te Keerbergen



De roestbruine strook is radioactief besmet ... hierlangs wordt
regenwater naar de dakgoot, afvoerpijp gevoerd ...


Basisschool te Merksplas.

Op het dak van de basisschool te Merksplas : ? idem dito ? als te Keerbergen, maar daar ligt een geconcentreerde besmetting van meer dan 5.000 keer de toegelaten waarde !
Het F.A.N.C. ligt daarvan niet wakker, ergo, ze wil de professionele firma die de problematiek wil aankaarten met vuile middelen uitschakelen, alle middelen zijn daartoe goed, zelfs leugens, intriges, kortom smeerlapperij wordt daarbij niet geschuwd !

Geen vermoedens, maar bewijzen.
De pers
moet zich doorgaans tevreden stellen met informatie van vakbonden en niet deskundigen, alles maar dan ook alles wat met radioactiviteit te maken heeft wordt door het F.A.N.C. letterlijk en figuurlijk gecontroleerd, personen en bedrijven ge?ntimideerd en met intrekking van vergunning bedreigd !
E?n van de door het F.A.N.C. vergunde organismen  A.V.N. (met aan het hoofd Dr.Ir.Jean- Jacques Van Binnebeek Prof aan de VUB) werd door het F.A.N.C. meerdere keren  op de vingers getikt, ondermeer omwille van het feit dat A.V.N. de metingen die het Betekoms bedrijf VeBo Electroadvies bvba te Keerbergen uitvoerde,  bevestigde en A.V.N. d??r (en ook elders)  zelf een eigen conclusie formuleerde, dat mocht niet van het F.A.N.C., ? zij en alleen zij ? bevelen !!
Bedrijven die niet in het gareeltje van het autoritaire F.A.N.C. lopen worden zondermeer gebroodroofd en uitgeschakeld, het F.A.N.C. wil niet dat radioactieve besmettingen aan het licht komen, het zou de laksheid en de incompetentie van de Directie (ondermeer LUC BAEKELANDT) ten koste van de volksgezondheid nog meer accentueren !

Blz 01 Rapport AVN
Blz 02 Rapport AVN
Blz 03 Rapport AVN

Basisschool te Keerbergen niet de enige locatie waar radioactieve besmetting (Ra 226) ligt.
Dat het F.A.N.C. alles minimaliseert, ontkent en op zijn beloop laat blijkt uit het feit, dat de ruim 15.000 illegale en nutteloze radioactieve opvangers <bliksem> op duizenden daken radioactieve besmetting hebben veroorzaakt.
Het Betekoms bedrijf verwijderde meer dan 350 radioactieve opvangers en stelde diverse besmettingen vast, maar het F.A.N.C. wil daar niet van weten, er blijft dus gevaarlijke radioactieve besmetting achter en het Agentschap onderneemt niets !

De recapitulatie.
Zie andere pagina


Laatste update ( 04 juni 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.