Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930969





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlamingen betalen om zichzelf in slaap te laten sussen.
15 augustus 2008
Vrt - Verouderd Rampen Tourisme met Vlaamse centen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 487.300
Ternat / Brussel 15 augustus 2008.

Reactie van Morsum Magnificat op het Asbestprobleem.

Op 15 mei 2008 hield de Vlaamse Confederatie Bouw -VCB- een studiedag omtrent het "Selectief sloopbestek". De VCB ijvert daarvoor -naar onze mening- om twee redenen :
- Politieke spelletjes van de Groenen.
- Meer werk voor Adhesia.

VCB in het spoor van de Groenen.
Marc Dillen de Voorzitter van de VCB werd op 26 april 2008 in het Eurocam
Media Center te Kontich voor de extremistische kar van de Groenen gespannen in het kader van het selectief sloopbestek. De Groenen zitten onaflatend in mensen hun zakken, schrijnend voorbeeld daarvan is de duurder geworden elektriciteit door het in het leven roepen van de groenestroomcertificaten waarvan zij politiek en financieel -Ecopower- op de kap van de burger profiteren, géén enkele windmolen kan zonder ontvangsten uit de groenestroomcertificaten renderen.
Na de spreekbeurt van Marc Dillen te Kontich stelde Morsum Magnificat vragen
omtrent de aanwezigheid van het gevaarlijk Radium 226 en Uranium 238 in bouwmaterialen, maar de Directeur van de VCB stond perplex.

Radioactief.
Tijdens de Studiedag welke amper door een vijfentwintigtal van de 13.000 leden
van de VCB werd bijgewoond, hebben we niemand van de Vrt gezien, ook daar gooide Morsum Magnificat de aanwezigheid van Radioactief materiaal in bouwafval voor de voeten van de VCB, óók daar vielen al de vermeende specialisten uit de lucht, op het moment dat Marc Dillen kon vermoeden dat Morsum Magnificat die  problematiek op tafel zou leggen, poetste Marc Dillen de plaat, zó is hij, geniepig, maar voor de vriendjes van de Vrt is hij paraat.
Het is de taak van de VCB om het Federaal Agentschap Nucleaire Controle te
verplichten om de problematiek van de aanwezigheid van Radium-226, Uranium-238,etc  aan te pakken en ter zake een reglementering op te stellen. Die  gevaarlijke radioactieve stoffen werden in de Gyproc platen die vóór 1980 werden geprocudeerd toegevoegd met gratis -giftig- afval van Prayon Rupel, Gyproc verwerkte die smeerlapperij in de platen, kijk zelf op het internet wat er over Pryon Rupel allemaal gepubliceerd werd
en welke eveneens de vuile rol van de politiek is geweest.

Adhesia.
Een ander punt om het selectief sloopbestek door te duwen, is de samenwerking
tussen Adhesia en de VCB, Adhesia heeft er alle baat bij, dat er nóg meer administratief werk wordt gecreëerd, zij leveren immers preventieadviseurs en geven les aan bedrijven, hoe meer papperassen hoe meer werk voor Adhesia, ze wassen samen met de VCB mekaars handen.

Vrt.
Met de berichtgeving rond de werf te Anderlecht waar er op een illegale manier
asbest zou verwijderd zijn, ontpopt de Vrt zich als een bureau voor Verouderd Rampen Tourisme, dat er dagelijks op een illegale manier asbest verdwijnt is trouwens al heel oud nieuws, hier komt de Vrt de VCB -en de Groenen- wéér tegemoet, pure demagogie, voor de Vrt is alles goed als het maar om rood, groen en allochtoon gaat.
Deze redactie heeft blootgelegd, dat er in België op minstens drieduizend daken
concentraties liggen met een ontoelaatbaar hoge  graad van radioactieve besmetting -o.a.Radium-226- dat weten de arbeiders die daar ooit  -ook nog binnen duizend jaar-  werken moeten uitvoeren, niet !
Dat de gespecialiseerde Brusselse Parketmagistraat dáár zijn tanden maar eens
op stuk bijt, zijn collega Magistraat CVH weet er alles over, of laten ze zich zoals de Vlaamse bevolking óók door -dat Vrt poppemieke- van het Verouderde Rampen Tourismekantoor aan de Reyerslaan misleiden en/of manipuleren ?


Zelfs op het technische vlak slaat de Vrt de bal mis, dit is een filter -caviteit ?- van een reportagewagen waarvan de "N" hoekconnectoren niet tegen waterinsijpeling werden beschermd, water is een grote vijand van hoogfrequent en veroorzaakt grote verliezen in kabels en connectoren en dat komt de verbindingen niet ten goede, dát is óók Vrt. 

Lees ook het artikel in Morsum magnificat 153 van mei 2008

Erik Verbeeck.
Onafhankelijk onderzoeksjournalist van beroep.
Houder ADR Klasse 7 -Radioactief- attest.
Gewezen Klasse II inrichting opslag radioactief materiaal.
Specialist arbeids- en algemene veiligheid.

Laatste update ( 15 augustus 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.