Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927684





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Buroprint Tuerlinckx : De Saga gaat verder.
20 mei 2006
Na het artikel van 17 mei ll is de rust bij Buroprint Tuerlinckx niet weergekeerd, integendeel. Betekom / Aarschot  20 mei 06.

Lees hier het artikel na de zitting van de Correctionele Rechtbank te Leuven.
Lees hier vorig artikel van 17 april 2006


Jos Tuerlinckx is blijkbaar met alle gevolgen van dien voor zijn omgeving af en toe de pedalen kwijt, maar de veiligheid voor zijn personeel moet hoe dan ook gerespecteerd worden.

Klant aan de deur gezet.
Zaakvoerder Joske TUERLINCKX is een bizar figuur, wanneer we hem als ?oerconservatief? bestempelen, is dat geen misplaatste uitdrukking, hij mengt zich ondermeer in de handel en wandel en in de privaat aangelegenheden van zijn personeel, maar zijn vreemde en zeer wisselende houding doet ??n en ander vermoeden ; Wat hapert er aan de gezondheidstoestand van de Jos ?
Op 8 november 2005 staat  er bij Buroprint Tuerlinckx een klant in de winkel, plotseling daagt JOS TUERLINCKX op en als een briesende leeuw stapt hij meteen naar die klant  (die voor de balie staat) JOS TUERLINCKX stelt zich agressief op en maakt aanstalten <neemt de klant bij de arm> om deze ?Manu military? buiten te zetten, de klant beheerst zich en stapt zelf op.

In publiek uitschelden van personeel.
Op een dag staat JOS TUERLINCKX in de deur van de winkel een personeelslid op te wachten, toen deze naderbij kwam begon Jos zijn scheldtirade richting het personeelslid, naar A.D.C. die toevallig wat verderop stond < getuige was en Jos Tuerlinckx kent>, riep Jos : ?Ge moogt ze hebben? en dies meer.
Getuige A. was niet echt verwonderd omdat JOS TUERLINCKX niet aan zijn proefstuk is, A.D.C. herinnert  zich toestanden van jaren terug toen JOS in het appartement boven getuige woonde en in de clinch lag met zijn echtgenote Francine en waarmee hij nu al jaren in een echtscheidingsprocedure is verwikkeld.

Technische Inspectie op de hoogte.
De Technische Inspectie heeft het artikel van Morsum Magnificat van 17 mei ?06 gelezen, vermits er met de goederenlift al een ongeval is gebeurd en de veiligheid ook op andere punten niet gerespecteerd wordt, zou deze dienst haar verantwoordelijkheid moeten opnemen.
IDEWE dat bij Buroprint Tuerlinckx ook advies geeft inzake preventie heeft blijkbaar haar werk gedaan, maar zij hebben geen verdere mogelijkheden klinkt het daar, het personeel kan zich altijd naar de arbeidsgeneesheer wenden.

Laatste update ( 30 november 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.