Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927684





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Persmededeling Vlaams Belang over Antwerpse moorden
12 mei 2006
Zaak Antwerpse moorden : Lijkenpikkerij is al begonnen .

 

Het Vlaams Belang stelt vast dat de politieke recuperatie van de Antwerpse moorden volop aan de gang is. Zowat alle partijen en hun belangenorganisaties wijzen het Vlaams Belang met de vinger. Premier Verhofstadt was er gisteren als de kippen bij om het Vlaams Belang verantwoordelijk te stellen voor de afschuwelijke misdaad die in Antwerpen plaatsvond. Zijn veiligheidsadviseur Brice De Ruyver deed hetzelfde in Morgen Beter.

Het Vlaams Belang herhaalt dat voor dergelijke feiten geen enkele verontschuldiging kan bestaan en is van mening dat voor de moorden enkel de zwaarste straf van toepassing kan zijn. Onze partij pleit onverkort voor een harde aanpak van ?lke vorm van geweld en criminaliteit.

Op geen enkele manier kan het Vlaams Belang echter verantwoordelijk worden gesteld voor de gebeurde feiten. Het is dan ook ronduit schandalig dat de traditionele partijen de gruwelijke misdaden van een gestoorde crimineel misbruiken om een politieke tegenstander schade te berokkenen. Naar verluidt zouden enkele partijen nu toch een klacht indienen bij de Raad van State om de overheidsdotatie van het Vlaams Belang af te nemen. Dit is ? nauwelijks 24 uur na het drama ? zonder meer beschamend en een walgelijke vorm van lijkenpikkerij.

Frank Vanhecke                                                                   Joris Van Hauthem
Voorzitter Vlaams Belang                                     Woordvoerder

                                              

 

Laatste update ( 12 mei 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.